Floer Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL2004-DVDG-12 Donker gerookt eiken   |   Prachtige eiken houtstructuren

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 64,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

 • Multiplank Visgraat Eiken Parket Dubbel Gerookt Olie 12
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Multiplank Visgraat Eiken Parket Dubbel Gerookt Olie 12

  • Verschillende houtsorteringen mogelijk
  • Werkingsarme duoplanken
  • Nederlandse productie
  • Hoogwaardig Europees eiken

  Multiplank Visgraat Eiken Parket Dubbel Gerookt Olie 12

  Floer visgraat Dubbel Gerookt & Geolied - werkingsarme duoplanken!

  De Floer Dubbel Gerookte Visgraat multiplanken met de Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke berken multiplank drager. Deze plankopbouw zorgt voor een parketvloer die minder werking vertoond als een massieve eiken vloer. Ook maakt deze visgraat duoplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op een vloerverwarming. Door de maatvaste verbindingen en hoogwaardige kwaliteit van dit lamelparket is het zeer eenvoudig om deze visgraat vloer te leggen. Voor behoudt van de 15 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist. Wenst u een groter formaat reuzen visgraat, een andere bewerking of bijvoorbeeld een witte kleur olie? Neem contact met ons op voor maatwerk!

  Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

  Om de visgraatplank een levendig karakter te geven kan er worden gekozen voor een Rustieke toplaag uit de houtsortering rustiek AB. De relatief kleine noesten zijn dan gestopt met vloeibaar hout om deze bijzondere eiken parket vloer egaal te maken. Deze noesten kunnen ook worden open gelaten voor een levend effect. Ook kunt u kiezen voor een minder rustieke houtsortering. Bijvoorbeeld de 1-Bis houtsortering waarbij de vloer slechts pitjes en kwastjes bevat van maximaal 18 mm. Wilt u een nog strakkere eiken vloer. Kies dan voor de Noestvrije variant ook wel prime genoemd. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. Door de visgraat delen dubbel te roken met ammoniak ontstaat er een sfeervolle reactie met het looizuur in het eiken hout. De planken worden donkerder en krijgen lichte kleurverschillen in de eiken kleur. De rustieke houtstructuur zorgt voor sfeervolle noesten. Deze noesten zijn gestopt met vloeibaar hout om een vlak en kindvriendelijk vloeroppervlak te verkrijgen. Vervolgens worden deze 12 cm brede visgraat formaat parket planken neutraal geolied en onstaat er een prachtig resultaat. Bij parketzaak Gadero worden alle visgraat parket vloeren Gratis Thuisbezorgd.

  Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

  Duoplank visgraat leggen en onderhouden

  De Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd. Er wordt alleen A-kwaliteit Europees eiken gebruikt voor dit traditionele parket. U bent hierdoor verzekerd van maatvaste en kwalitatief hoogwaardige rustieke planken. Gaat u dit rustiek reuze visgraat parket zelf te leggen? Dit parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. Houdt bij het berekenen van de benodigde matieralen rekening met het snijverlies van 10 %. Bij een visgraat verband onstaat vaak een groter snijverlies. U kunt de vloer onderhouden door deze 2 keer per maand te poetsen met de Woca Natuurzeep. 


  Vragen & antwoorden over dit product

  Hoeveel m² zit er in een pak?

  Deze eiken visgraat vloer wordt in Nederland op maat voor u geproduceerd. Het aantal bestelde vierkante meters wordt doorgegeven aan de fabriek en vervolgens geproduceerd. Pakeenheden zijn op deze visgraat duoplank vloer dus niet van toepassing. Wel moet u rekening houden met een productie en levertijd van gemiddeld 2 weken.

  Ik ben erg benieuwd of de planken ook een groef hebben. Wij vinden het namelijk niet mooi als ze strak tegen elkaar aan liggen.

  De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

  U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

  wat is de RC waarde, de warmte weerstand van deze vloer inclusief ondervloer?

  De totale warmte weerstand, ook wel R / RC-waarde genoemd, van deze visgraat vloer (0,115) met ondervloer (0,014) is 0,129 m2 k/w. 

  Is dit visgraat parket ook beschikbaar in de breedte van 7cm, ipv 12cm? Zo ja, wat is de prijs per m2 hiervan?

  Het Floer visgraat parket wordt geproduceerd als werkingsarme multiplank. Deze planken worden als het ware "los" aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groef verbinding. Wanneer we de vloer op minder dan 12 cm breed gaan produceren zijn de plankjes te klein om samen een geheel te vormen. 

  Voor een visgraat vloer met een plank breedte van 7 cm kunt u eens kijken naar een traditionele "tapis" vloer. Bij deze vloeren worden de plankjes op een grote vloerplaat verlijmd en gespijkerd.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Multiplank Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Geolied 60 x 12 x 1,6 cm Maatwerk GaderoFloer Duoplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Geolied 60 x 12 cm Donker gerookt eiken   |   Prachtige eiken houtstructuren
  Vanaf € 64,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

  Laatst bekeken door u