Floer Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Dubbel Gerookt & Geolied 90 x 18 cm

Productnummer: FL2004-DVEG-18 Reuze visgraat formaat   |   Minder werking dankzij duoplank

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 69,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Voor- en nadelen van Multiplank Visgraat Eiken Parket Dubbel Gerookt Geolied 18 cm

  • Keuze uit verschillende houtsorteringen
  • Nederlandse productie
  • Geschikt voor zwevend leggen
  • A-kwaliteit Europees eiken

Multiplank Visgraat Eiken Parket Dubbel Gerookt Geolied 18 cm

Floer Reuze Visgraat Dubbel Gerookt & Geolied - werkingsarme duoplanken!

De Floer Reuze Visgraat multiplanken met de Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke berken multiplank drager. Deze plankopbouw zorgt voor een parket wat minder werking vertoond als een massieve eiken vloer. Ook maakt deze visgraat multiplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op een vloerverwarming. Voor behoudt van de 15 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist. Wenst u een kleiner formaat visgraat, een andere bewerking of nog een groter formaat visgraat? Neem contact met ons op voor maatwerk!

Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

Om de visgraatplank een levendig karakter te geven kan er worden gekozen voor een Rustieke Europees eiken toplaag. De noesten en barsten zijn gestopt met vloeibaar hout om deze bijzondere eiken parket vloer egaal te maken. De noesten van deze rustieke AB houtsortering kunnen indien gewenst ook open worden gelaten. Eventueel is het ook mogelijk de visgraat vloer in een noestvrije uitvoering te laten produceren. Wilt u een vloer met pijtes en kwastjes van maximaal 15 mm kies dan voor de 1-Bis houtsortering. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. Door de visgraat delen kort te roken ontstaat er een sfeervolle reactie met het looizuur in het eiken hout. De planken worden iets donkerder en krijgen lichte kleurverschillen onderling. Vervolgens worden deze visgraat formaat parket planken transparant geolied en onstaat er een prachtig resultaat. Bij parketzaak Gadero worden alle reuze visgraat parket vloeren Gratis Thuisbezorgd.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Duoplank visgraat leggen en onderhouden

De Reuze Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd. Er word alleen A-kwaliteit Europees eiken gebruikt voor dit traditionele parket. U bent hierdoor verzekerd van maatvaste en kwalitatief hoogwaardige rustieke planken. Gaat u dit reuze visgraat parket zelf te leggen? Dit parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. Na het leggen kunt u de vloer zijn uiterlijk optimaal laten behouden door de vloer te dwijlen met de Woca Natuurzeep. 


Vragen & antwoorden over dit product

Ik ben erg benieuwd of de planken ook een groef hebben. Wij vinden het namelijk niet mooi als ze strak tegen elkaar aan liggen.

De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

wat is de RC waarde, de warmte weerstand van deze vloer inclusief ondervloer?

De totale warmte weerstand, ook wel R / RC-waarde genoemd, van deze visgraat vloer (0,115) met ondervloer (0,014) is 0,129 m2 k/w. 

Is dit visgraat parket ook beschikbaar in de breedte van 7cm, ipv 12cm? Zo ja, wat is de prijs per m2 hiervan?

Het Floer visgraat parket wordt geproduceerd als werkingsarme multiplank. Deze planken worden als het ware "los" aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groef verbinding. Wanneer we de vloer op minder dan 12 cm breed gaan produceren zijn de plankjes te klein om samen een geheel te vormen. 

Voor een visgraat vloer met een plank breedte van 7 cm kunt u eens kijken naar een traditionele "tapis" vloer. Bij deze vloeren worden de plankjes op een grote vloerplaat verlijmd en gespijkerd.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multiplank Reuze Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Geolied 90 x 18 x 1,6 cm Walvis VloerenFloer Duoplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Dubbel Gerookt & Geolied 90 x 18 cm Reuze visgraat formaat   |   Minder werking dankzij duoplank
Vanaf € 69,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u