Muurelementen Romano Antico Soft Finish 33x11x8cm Nero

Productnummer: EX75040   |   Te gebruiken als klinker en muurelement

Tijdelijk niet leverbaar Levertijd 1-9 werkdagen

€ 29,75 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Muurelementen Romano Antico Soft Finish 33x11x8cm Nero

  • Ook te gebruiken als oprit of tuin bestrating
  • Dubbel geborsteld
  • Geïmpregneerd
  • Tijdloze uitstraling

Muurelementen Romano Antico Soft Finish 33x11x8cm Nero

De Romano Antico 33 x 11 x 8 cm Nero van Excluton is een muurelement waar u zeker geen spijt van krijgt. Deze muurelementen zijn antraciet en daardoor tijdloos. De Excluton Romano Antico muurelementen zijn getrommeld wat betekent dat ze machinaal zijn verouderd. Dit zorgt voor een karakteristieke, nostalgische uitstraling. U geeft uw tuin diepte met deze Romano Antico Nero. Maak er mooie verhoogde borders van of plaats lage muurtjes in uw tuin. Wist u dat het zelfs mogelijk is om er een vijver of bloembak van te maken? Geef de Romano Antico Nero meer klasse door er een afdekplaat op te plaatsen.

De Romano Antico Nero is goed te combineren met de strakke Romano klinkers. Het contrast tussen strakke klinkers en de getrommelde Romano Antico Nero muurelementen geeft een te gek effect. Klik hier om ons Romano assortiment te bekijken.

Bekijk ons stappenplan om muurelementen te plaatsen in uw tuin. Wij bezorgen uw Romano Antico muurelementen binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis.

Bent u toch op zoek naar een andere variant? Bekijk dan ons volledige assortiment Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ook voor uw oprit! Romano Antico Nero Stapelblokken Muurelementen Romano Antico Soft Finish 33x11x8cm Nero   |   Te gebruiken als klinker en muurelement
€ 29,75 Per m2 incl. btw