Luxe Muurkas Supreme Wall garden Royal Well, 71 x 193 cm, 195 cm hoogte

Productnummer: 60078-71-193

Leverbaar vanaf begin februari 2022 5-10 weken

€ 1.394,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Muurkas Supreme Wall garden Royal Well, 71 x 193 cm, 195 cm hoogte

  • Elegant model muurkas
  • Groen gecoat
  • Veiligheidsglas
  • Hoge nok, moet tegen een hoge muur geplaatst worden

Luxe Muurkas Supreme Wall garden Royal Well, 71 x 193 cm, 195 cm hoogte

U zoekt een grote muurkas, een bijzonder model die tegen een zonnige stevige wand kan komen te staan. Het moestuinieren lijkt u wel wat en u wenst een zeer compleet model muurkas. Dan is deze muurkas Supreme Wall garden net wat voor u.

De Supreme muurkas wordt speciaal door de rondingen aan de zijkanten, geen hoeken en goten, maar ronde zijden waar het water langs kan stromen. De extra grote muurkas met deur is uitgevoerd is 3mm dik veiligheidsglas, de rondingen zijn van op maat gemaakt, buigzaam plexiglas. Het glas wordt in het aluminium frame gezet door middel van glashaken en glasklemmen. 

Afmetingen muurkas supreme

Op zijn hoogste punt is de muurkas 195 cm, de zijkanten zijn ongeveer 124 cm hoogte. De muurkas is voorzien van een schuifdeur van 63 x 168 cm. Dit model muurkas is 71 cm diep en 193 cm breed en geeft u 1,4 m2 oppervlakte overdekt tuinieren. 

De schuifdeur en het dakraam zorgen voor een ideale luchtstroming in uw tuinkas.Dit is van belang voor een goed klimaat voor uw gewassen. Deze patiokas is ideaal voor het kweken van groenten, het laten overwinteren van kuipplanten of het laten groeien van exotische vruchten.

Zeer compleet bouwpakket

Bij deze muurkas Supreme Wall garden hoeft u niet nog allemaal keuzes te maken wat betreft accessoires. Bij de kas worden draadschappen, een aluminium schap, kunststof kweekbakjes, uitzet dakraam en een stalen funderingsrand meegeleverd. Zo heeft u voor deze tuinkas meteen de beste inrichting in huis. 

Levering en montage

Deze tuinkas heeft een levertijd van ongeveer 5 - 10 weken. Hou er in het voorjaar rekening mee dat deze levertijd kan oplopen. Het bouwpakket wordt door onze ervaren transporteurs bij u thuis bezorgd. Bij het pakket ontvangt u een duidelijke montagehandleiding. Zo bent u zelf in staat de muurkas op te bouwen. Hulp nodig? Neem contact op met onze adviseurs of vraag een offerte op voor montage.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Muurkas Supreme Wall garden Royal Well, 71 x 193 cm, 195 cm hoogte Muurkas Supreme Wall garden Royal Well, 71 x 193 cm, 195 cm hoogte
€ 1.394,95 Per stuk incl. BTW