Muurkas Wall Garden 62 Royal Well, 69 x 194 cm, 192 cm hoogte

Productnummer: 60077-69-194

Leverbaar vanaf eind juli 2021

€ 478,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Fundering
Beglazing
Coating tuinkas
Kweekschap voor tuinkas
Samenstelling Sluiten
  • € 478,95 Standaardproduct Muurkas Wall Garden 62 Royal Well, 69 x 194 cm, 192 cm hoogte
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Muurkas Wall Garden 62 Royal Well, 69 x 194 cm, 192 cm hoogte

  • Hoogwaardige kwaliteit tuinkas
  • Geleverd met 1 schuifdeur en 1 dakraam
  • Kan niet tegen een schutting geplaatst worden

Muurkas Wall Garden 62 Royal Well, 69 x 194 cm, 192 cm hoogte

U heeft een moestuin en wil het kweekseizoen verlengen, groenteplanten opkweken in een kasje en later in de volle grond planten. De ruimte die u heeft is beperkt, maar u heeft wel een stevige stenen muur. Dan is deze Wall Garden 62 muurkas net iets voor u. De muurkas van Royal Well heeft een stevig aluminium frame in blank of groen gecoat en u heeft de keuze uit tuindersglas of veiligheidsglas. 

Afmetingen muurkas

De afmeting van de muurkas Wall Garden 62 van Royal Well is 69 cm diepte, 194 cm breedte en het hoogste punt is 182 cm. De schuifdeur heeft een afmeting van 62x149 cm. De lage zijde aan de voorkant heeft een hoogte van 153 cm. Deze muurkas geeft u 1,3 m2 oppervlakte om overdekt te tuinieren. 

Fundering muurkas

De aluminium muurkas wordt standaard zonder funderingsrand geleverd. De funderingsrand zorgt voor een stabiele basis voor uw kas, we bevelen het sterk aan deze rand mee te bestellen met uw muurkas. U kiest zelf welke kleur funderingsrand u mee bestelt, blank aluminium of donkergroen gecoat. 

De funderingsrand wordt op de ondergrond geplaatst, bij montage op betonbanden of een terras boort u gaten in de ondergrond en bevestigt u de rand met slotbouten aan de ondergrond. Bij montage in de volle grond worden er bij de rand pijpjes mee geleverd, deze plaatst u in de grond en met snelcement of beton zorgt u voor een stevige fundering. Zorg ten alle tijde voor een fundering die waterpas staat. 

Optionele items Wall Garden 62

Bij deze muurkas heeft u keuze uit verschillende optionele items. Zo kiest u welke type afdichting u wenst, u heeft keuze uit tuindersglas of veiligheidsglas. Tuindersglas wordt geleverd in vierkante platen en worden dakspansgewijs gemonteerd met glashaken en glasklemmen. Veiligheidsglas wordt geleverd in langere platen die op maat zijn en deze worden gemonteerd met glasklemmen. U weet niet welke keuze u moet maken? Lees dan ons blog; welk glas voor de tuinkas. Hierin staan alle voor- en nadelen van de verschillende types afdichting.

Standaard wordt de muurkas in blank aluminium geleverd, het heeft geen coating. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een donkergroene coating. Uw tuinkas krijgt dan een luxere uitstraling. Wij krijgen vaak de vraag hoe een muurkas ingericht moet worden. Een muurkas kan in de volle grond geplaatst worden, u plant dan bijvoorbeeld tomatenplanten in de volle grond. Bij plaatsing op een terras of stenen ondergrond heeft u de mogelijkheid planten in potten op de grond te plaatsen. Voor het opkweken van plantjes zal een schap wenselijk zijn. Bestel deze mee bij de bijbehorende producten. U ontvangt dan 2 draadschappen die aan de binnenzijde van de kas worden gemonteerd. 

Ideaal klimaat tuinkas

Een ideaal klimaat in een tuinkas of patiokas wordt gecreeerd door een goede luchtstroming. Standaard zit er 1 dakraam in deze wall garden muurkas. In combinatie met de schuifdeur zorgt u voor een goede luchtstroming en zo een perfect klimaat voor uw gewassen.

Levering en levertijd

Wanneer u de Muurkas Wall Garden 62 besteld ontvangt u binnen 5-10 werkdagen bericht over de levering. De muurkas wordt geleverd als bouwpakket. In het voorjaar zijn langere levertijden mogelijk, bestel op tijd.

Montage van het bouwpakket is vrij eenvoudig, u heeft een schroevendraaier, steeksleutel en boormachine met boortjes. Het frame van de kas wordt eerst in elkaar gezet, vervolgens monteert u de kas aan de muur. De funderingsrand zorgt voor een stevige basis, het wordt sterk aanbevolen om deze mee te bestellen.

Is een muurkas toch niet wat u zoekt? Kijk dan bij onze houten of aluminium tuinkassen, indien u een groter model zoekt. Of bij onze moestuinbakken wanneer u een kleinere oplossing zoekt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Muurkas Wall Garden 62 Royal Well, 69 x 194 cm, 192 cm hoogte Muurkas Wall Garden 62 Royal Well, 69 x 194 cm, 192 cm hoogte
€ 478,95 Per stuk incl. BTW