Muurplint Standaard 240 x 1.4 x 7 cm

Productnummer: FL4003-HP Alle Quick Step - Meister - Floer - Elephant - mFLOR kleuren

€ 8,95 Per 2,4 meter incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Muurplint Standaard 240 x 1.4 x 7 cm

  • Meer dan 200 verschillende designs
  • Ook handige hoekstukjes verkrijgbaar in overeenkomend design
  • Beschikbaar bij alle laminaat en PVC vloeren
  • Alleen overeenkomend met vloeren uit ons assortiment

Muurplint Standaard 240 x 1.4 x 7 cm

Floer Muurplint - 200 verschillende designs

De Floer hoge muurplinten in de afmeting 240 x 1,4 x 7 cm zijn te verkrijgen in meer dan 200 verschillende dessins bijpassend aan elke laminaat en PVC vloer. Besteld u een van onze laminaat of PVC vloeren? Met de muurplinten werkt u de vloer op luxe wijze af, bijpassend aan de bestelde vloer. Wij zorgen dat u de meest overeenkomende kleur plint ontvangt! De designs komen overeen met de vloeren van Quick-Step, Floer, Meister, Elephant en mFLOR! Deze Muurplinten zijn in combinatie met de standaard plakplinten de meest gebruikte vorm van laminaat en PVC vloer afwerking. De twee soorten vloerafwerking kunnen ook gecombineerd worden toegepast. De luxe MDF plinten zijn voorzien van een folie laag met de verschillende kleuren designs. 

MDF Hoge Plint Verwerken

De Muurplinten kunnen eenvoudig worden bevestigd met lijm of kit. U kunt de plinten op verstek zagen om ze op een mooie manier af te werken. Daarnaast zijn er voor diverse designs ook speciale hoekstukken verkrijgbaar in overeenkomende designs. Met deze hoekstukken wordt het afwerken van de plinten nog gemakkelijker. De staande MDF plinten dienen bevestigd te worden op een stof en vuilvrij oppervlak. Heeft u de voorkeur voor een standaard plakplint? Deze zijn beschikbaar met een overeenkomend design als uw laminaat of PVC vloer.

Meters Berekenen

Het benodigd aantal plinten berekenen kan eenvoudig worden gedaan met de volgende berekening: meet eerst de omtrek van de ruimte, tel de lengtes van de muren waar u een staande plint gaat plaatsen bij elkaar op dus L + B + L + B = aantal strekkende meter plinten. Om er zeker van te zijn dat u voldoende staande plinten in huis haalt dient u rekening te houden met een snijverlies van 10%. Deze 10% telt u op bij het eerder berekende muurmeters.

Bestellen

De plinten worden geleverd in staven van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meter door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal plint stroken van 2,4 meter. Komt u er niet helemaal uit, heeft u vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met onze vloerspecialisten. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overeenkomend met vloer Muurplinten standaard laminaat PVC Muurplint Standaard 240 x 1.4 x 7 cm Alle Quick Step - Meister - Floer - Elephant - mFLOR kleuren Op voorraad
€ 8,95 Per 2,4 meter incl. BTW