Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Wit

Productnummer: NP00002   |   Zeer stevige en dikke grindmat   |   Geen spoorvorming of onkruid meer!

€ 11,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Wit

  • Zeer stevig en dik
  • Eenvoudig op maat te zagen
  • Eenvoudig aan elkaar te leggen
  • stabiele en spoorvrije verdeling

Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Wit

Zorg ervoor dat u altijd een mooi egale en stevige grindoppervlak houdt door deze stevige Nidagravel grindplaten te gebruiken bij het aanleggen van uw oprit. Hiermee voorkomt u spoorvorming. Deze platen zijn standaard voorzien van een geïntegreerde anti worteldoek. Dit anti worteldoek is sterker, dikker en van betere kwaliteit dan de meeste antiworteldoeken waardoor onkruid geen enkele kans maakt! De celgrootte van deze grindplaten met honingraatprofiel profiel is 45 mm. 

Platen van extra zware kwaliteit

Wanneer u kiest voor de grindmatten van Nidagravel kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Deze grindmatten hebben honingraat wanden die 3x dikker zijn dan de standaard grindmatten en 12 drukpunten per mat. Hierdoor kunnen ze een belasting dragen van 300-400 ton per m2. Zeer geschikt dus voor de doorsnee personenauto’s, maar ook grote SUV’s en busjes. Daarnaast bieden ze ook genoeg stabiliteit om op te fietsen of om met een rolstoel over te rijden. De matten zijn daarnaast waterdoorlatend wat bijdraagt aan de natuurlijke waterhuishouding van uw grind- of split oppervlak. 

Grindplaten aanleggen

Wanneer u zelf uw grindplaten gaat aanleggen dient u te werken met een stabiel en egaal zandbed. De grindplaten zijn gewoon tegen elkaar aan te leggen, het overlappende anti worteldoek houdt de platen op hun plek. Bij het leggen adviseren wij om een voeg van circa 2 cm aan bij de kantopsluitingen over te houden om beschadigingen te voorkomen door krimpingen of uitzettingen door temperatuurverschillen. Wanneer u het grind of split over het oppervlak verdeeld, dient u een laagdikt aan te houden van 5 cm. Een dunnere laag zorgt ervoor dat u de mat er doorheen ziet en bij een dikkere laag hebben de matten minder effect en heeft u dus wel kans op spoorvorming. 

Voor meer informatie over het aanleggen van een oprit met grind of split verwijzen wij u naar onze klustip! Zoekt u nog grind of split? Bekijk dan ons ruime assortiment hier.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel wit Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Wit   |   Zeer stevige en dikke grindmat   |   Geen spoorvorming of onkruid meer! Op voorraad
€ 11,95 Per stuk incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!