Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Zwart

Productnummer: NP00001   |   Zeer stevige en dikke grindmat   |   Geen spoorvorming of onkruid meer!

€ 11,95 Per stuk incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Zwart

  • Zeer stevig en dik
  • Eenvoudig op maat te zagen
  • Eenvoudig aan elkaar te leggen
  • stabiele en spoorvrije verdeling

Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Zwart

Met deze zeer sterke Nidagravel grindplaten, ofwel grindmatten, met honingraatprofiel creëert u eenvoudig een stevige ondergrond voor uw grindoppervlak zodat deze egaal blijft en spoorvorming wordt voorkomen. En omdat deze grindplaten standaard zijn voorzien van een sterker en dikker anti worteldoek van betere kwaliteit heeft onkruid geen kans om tussen uw grind of split door te groeien. De celgrootte bedraagt 45 mm. 

Extra zware kwaliteit platen

Deze grindplaten hebben verschillende eigenschappen die ze boven andere grindmatten uit doen stijgen. Ze kunnen een belasting van 300-400 ton per m2 dragen door de 12 drukpunten per mat en 3x dikkere honingraat wanden. Om deze reden zijn ze niet alleen zeer geschikt voor reguliere oprit, maar ook voor belasting van zwaardere auto’s zoals SUV’s en busjes. Maar ook bieden ze genoeg stabiliteit voor fietsen en rolstoelen. Uiteraard zijn deze matten en anti worteldoek waterdoorlatend zodat het regenwater geleidelijk aan de grond wordt afgestaan. 

Grindplaten leggen

Zorgt dat u altijd werkt met een stabiele en egale fundering die aangetrild is. U kunt de platen gewoon tegen elkaar aanleggen, het overlappende anti worteldoek houdt ze goed bij elkaar. Wij raden u aan om bij het plaatsen van de grindmatten circa 2 cm ruimte over te houden tussen de kantopsluiten en de platen om eventuele beschadigingen te voorkomen die worden veroorzaakt door de uitzetting of krimping door temperatuurverschillen. U kunt vervolgens het grind of split op het oppervlak verdelen. Hierbij raden we een laagdikte van 5 cm. Bij een dunnere laag zal de mat te zien zijn en bij een dikkere laag zal de werking van de platen aanzienlijk minder worden omdat het grind/split er dan op ligt in plaats van erin.  

Alles over het aanleggen van een oprit met grind of split leest u hier. Heeft u nog niet het grind of split gevonden waar u naar op zoek was? Bekijk dan ons ruime assortiment split & grind


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Zwart Grindplaat 120x80x2,9 cm Nidagravel Zwart   |   Zeer stevige en dikke grindmat   |   Geen spoorvorming of onkruid meer! Op voorraad
€ 11,95 Per stuk incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!