Natuursteen stapelblokken Castle Rock Basalt 40x20x20cm Michel Oprey

Productnummer: MOB01118   |   Zeer luxe stapelblokken van hoge kwaliteit

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 26,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Natuursteen stapelblokken Castle Rock Basalt 40x20x20cm Michel Oprey

  • A-keuze basalt natuursteen
  • Ideaal voor verhoogde borders of tuinmuren
  • Creëer diepte in uw tuin met borderbakken
  • Zeer luxe authentieke gekloofde stapelblokken
  • Bij 4 lagen op elkaar of meer gebruik maken van fundering

Natuursteen stapelblokken Castle Rock Basalt 40x20x20cm Michel Oprey

U zoekt mooie stapelblokken in de kleur zwart, maar bent opzoek naar iets van hoge kwaliteit dat lang meegaat? Deze Natuursteen stapelblokken genaamd Caslte Rock Basalt zijn gemaakt van basalt natuursteen en gaan voor altijd mee. Natuursteen is een erg duurzaam product dat eeuwen mee kan gaan vanwege de hardheid. Een groot voordeel is dat de blokken eenvoudig zijn te reinigen met een hogedruk spuit waardoor u ieder jaar weer zo goed als nieuwe blokken in de tuin heeft. Met deze natuurstenen muurelementen maakt u eenvoudig een verhoogde border of tuinmuur in uw tuin. De palissaden zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 40cm lang, 20cm dik en 20cm hoog. Deze basalt blokken wegen 45 kilo per stuk en een volle pallet bestaat uit 30 blokken.

Deze natuurstenen muurelementen van het merk Michel Oprey en Beisterveld, ook wel borderelementen genoemd, zijn gekloofd en geven uw tuin borders een luxe authentieke uitstraling. De elementen van steen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een border, terrasrand, tuinmuur, plantenbak, vijverrand of grondkering. Bestel ook direct natuursteen afdekbanden voor een mooie afwerking van uw tuinmuur of borderrand.

Bent u op zoek naar andere muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of bekijk ons aanbod van Michel Oprey stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Natuursteen stapelblokken Castle Rock Basalt Natuursteen stapelblokken Castle Rock Basalt 40x20x20cm Michel Oprey   |   Zeer luxe stapelblokken van hoge kwaliteit
€ 26,95 Per stuk incl. BTW