Natuursteen stapelblokken Desert Black 35x9-11x9-11cm Michel Oprey

Productnummer: MOB01115   |   Zeer luxe stapelblokken van hoge kwaliteit

Tijdelijk niet leverbaar 7-10 werkdagen

€ 12,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Natuursteen stapelblokken Desert Black 35x9-11x9-11cm Michel Oprey

  • A-keuze leisteen met de hand bekapt
  • Ideaal voor verhoogde borders
  • Creëer diepte in uw tuin met borderbakken
  • Zeer luxe authentieke stapelblokken
  • Wordt met de jaren grijzer
  • Bij 4 lagen op elkaar of meer gebruik maken van fundering

Natuursteen stapelblokken Desert Black 35x9-11x9-11cm Michel Oprey

U zoekt mooie stapelblokken in de kleur zwart, maar bent opzoek naar iets van hoge kwaliteit dat lang meegaat? Deze Natuursteen stapelblokken Desert Black 35x9-11x9-11cm zijn gemaakt van leisteen en gaan nooit weer af. Natuursteen is een erg duurzaam product dat eeuwen mee kan gaan. Omdat het keihard is, is het heel eenvoudig te reinigen met een hogedruk spuit waardoor u ieder jaar weer zo goed als nieuwe blokken in de tuin heeft. Met deze natuurstenen muurelementen maakt u eenvoudig een verhoogde border of tuinmuur in uw tuin. De palissaden zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 35 cm lang, 9 tot 11 cm dik en 9 tot 11 cm hoog waardoor ze slechts 10 kilo per stuk weten. 

Deze natuurstenen muurelementen van het merk Michel Oprey en Beisterveld, ook wel borderelementen genoemd, zijn gekloofd en geven uw tuin borders een luxe authentieke uitstraling. De elementen van steen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een border, terrasrand, tuinmuur, plantenbak, vijverrand of grondkering. Bestel ook direct natuursteen afdekbanden voor een mooie afwerking van uw tuinmuur of borderrand.

Tips voor natuursteen stapelblokken plaatsen

Deze natuurstenen stapelblokken voor de tuin behoren tot onze hardlopers. Plaats de eerste rij half onder en half boven de grond waterpas op een stevig zandbed of eventueel een cement fundering of op een opsluitband op zijn kant. De volgende laag halfsteens laten verspringen en vast lijmen met onze steenlijm  of met cement voor een veilig en stevig geheel. Vervolgens aanvullen met zwarte aarde of zand inclusief worteldoek met grind. U kunt zelf bepalen hoe hoog u uw border of grondkering wilt maken. Voor een uitgebreide uitleg kunt u het stappenplan doorlezen voor het maken van een verhoogde border.

Bent u op zoek naar andere muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of bekijk ons aanbod van Michel Oprey stapelblokken Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Stapelblokken Desert Black Michel Oprey Natuursteen stapelblokken Desert Black 35x9-11x9-11cm Michel Oprey   |   Zeer luxe stapelblokken van hoge kwaliteit
€ 12,25 Per stuk incl. BTW