Natuursteen stapstenen Desert Black Zwart diameter Ca. 45cm

Productnummer: MOB0529   |   Er gaan er 5 in een m2   |   met de hand gekapte stapstenen

Voor- en nadelen van Natuursteen stapstenen Desert Black Zwart diameter Ca. 45cm

  • Ideaal om te gebruiken als stapsteen in de tuin
  • Zuurbestendig, slijt- en krasvast, kleurecht
  • 5 Verschillende designs per kist van 50 stuks
  • Met de hand gekapt natuursteen
  • Heeft onderhoud nodig in het voorjaar

Natuursteen stapstenen Desert Black Zwart diameter Ca. 45cm

Bij ons uit eigen voorraad leverbaar bij Gadero, deze zwarte natuursteen staptegels van topkwaliteit. 

U gaat een natuurlijk tuinpad maken? Deze natuursteen stapstenen in de kleur Desert Black zijn van het merk Michel Oprey en Beisterveld. Het is lastig om de maat van deze stapstenen aan te geven, omdat ze niet allemaal een gelijke vorm en maat hebben. Er gaan ongeveer 5 van deze stapstenen in een vierkante meter. Dit komt neer op een diameter van ongeveer 45cm per steen. Deze stapstenen zijn gemaakt van leisteen, zijn met de hand gekapt en hebben een ruw oppervlak waardoor de kans op uitglijden wordt verkleind.

De leistenen stapstenen kunt u per stuk bij Gadero bestellen. Houdt er rekening mee dat er bij ons 50 stuks in een krat binnenkomen. De inhoud van een krat bestaat uit vijf verschillende designs staptegels. Hierdoor zijn niet alle stenen gelijk en kunt u verschillende vormen krijgen. 

Combineer deze breuksteen tegels met lichte grindsoorten of beloopbare bodembedekkers tussen uw stapstenen. Let op, elke staptegel heeft u een unieke vorm!

Let erop dat u deze staptegels in het voorjaar ontdoet van alg en mos, om te voorkomen dat de tegels glad worden. U kunt de tegels schoonmaken met lauw water, een geschikt zeepvrij onderhoudsmiddel en een borstel. Ook kunt u eventueel de natuursteen tegels schoonmaken met een hogedrukreiniger. 

Wilt u meerdere staptegels of flagstones van natuursteen bekijken of is dit niet het product wat u zoekt? Neem dan een kijkje in onze categorie voor stapstenen van het merk Michel Oprey en Beisterveld


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
NIEUWE VOORRAAD! Desert black Michel Oprey Natuursteen stapstenen Desert Black Zwart diameter Ca. 45cm   |   Er gaan er 5 in een m2   |   met de hand gekapte stapstenen Op voorraad
€ 29,88 € 24,95 Per stuk incl. BTW