Natuursteen Waaltjes Spotted Bluestone 20x5x5cm - Michel Oprey

Productnummer: MOB0580

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 91,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Natuursteen Waaltjes Spotted Bluestone 20x5x5cm - Michel Oprey

  • Snel geleverd in heel Nederland en Vlaanderen
  • Helder van kleur
  • Niet zuurbestendig
  • Minimale afname: 3 lagen van 1 m2

Natuursteen Waaltjes Spotted Bluestone 20x5x5cm - Michel Oprey

De Spotted Bluestone 20 x 5 x 5 cm Paving Line waaltjes van Michel Oprey en Beisterveld Natuursteen hebben een diepe grijze kleur. De natuursteen waaltjes zijn gezaagd en vervolgens getrommeld. Doordat de tegel getrommeld is heeft deze een verouderde uitstraling, maar omdat het waaltje ook gezaagd is, is deze vrijwel maatvast en makkelijk te leggen. Het Spotted Bluestone waaltje heeft zijn heldere grijze kleur gekregen doordat de tegel eerst glad is geslepen en vervolgens is getrommeld.

Kalksteen is zoals de naam al zegt een kalkhoudend gesteente en daardoor prachtig van structuur en kleur, maar niet zuurbestendig en hierdoor kan de kleur naar verloop van tijd iets vervagen. Door het iets vervagen van de kleur, onstaat er een natuurlijke uitstaling die goed opgaat in zowel een klassieke als een moderne tuin.

Mocht dit niet waaltje zijn die u zoekt of wilt u deze combineren met een andere tegel uit ons assortiment, neem dan eens een kijkje bij onze andere natuurstenen terrastegels of natuursteen bestrating.

Waarom natuursteen?

Waarom zou u voor natuursteen kiezen? Natuursteen gaat levenlang mee vanwege de hardheid van de steen. U heeft dus eenmaal de aanschafwaarde en het legwerk, maar ontzettend lang plezier van deze mooie klinker. Door de klinkers eenmaal per jaar te ontdoen van mos en alg met lauw water en een zeepvrij onderhoudsmiddel heeft u elk jaar een mooie heldere klinker in uw tuin liggen.

Bestellen en bezorgen

Wij leveren deze tegels per laag van 1 m2 wat neer komt op 100 waaltjes. De minimale afname van deze stenen is 3 lagen. Gadero bezorgd deze natuursteen klinkers van het merk Michel Oprey binnen maximaal 7 werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Spotted blue Michel Oprey Natuursteen Waaltjes Spotted Bluestone 20x5x5cm Michel Oprey
€ 91,95 Per m2 incl. BTW