Weidehek Zelfbouw Hoekpaal 14 cm dik voor 2 Liggers Lengte 200 cm

Productnummer: VZ4060-140-140-2000 Groen keteldruk Geïmpregneerd   |   Ronde paal met 2 gaten

Maatwerk, waardoor langere levertijd Ca. 8 week

€ 27,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Weidehek Zelfbouw Hoekpaal 14 cm dik voor 2 Liggers Lengte 200 cm

  • Maatwerk, waardoor langere levertijd

Weidehek Zelfbouw Hoekpaal 14 cm dik voor 2 Liggers Lengte 200 cm

Wilt u zelf een omheining of houten paardenbak met hoeken maken? De 14 cm doorsnee hoekpaal uit de de Fesca  zelfbouw hekconstructie voor een paardenbak omheining of weide hek. Met deze hoekpaal kunt u 90 graden de hoek om, dus handig bij het maken van een paardenbak.

Deze gefreesde rondhouten paal van naaldhout is groen geïmpregneerd en heeft 4 gaten met een diameter van 8 cm. U kunt 2 horizontale ronde balken in deze weidepalen plaatsen. Deze palen bijvoorkeur ca 50 cm in de grond plaatsen. In deze ronde gaten kunnen kunt u de liggers met een diameter van 8 cm plaatsen. 

De gaten zijn geplaatst op 10 cm en 49 cm van de haakse kop. Tevens is dit product aan te vullen met de hoekpalen. Op deze manier heeft u eenvoudig en snel een hele mooi natuurlijk omheining klaar. Binnen Fesca weidehekken vindt u ook een eindpaal en tussenpaal die u kunt gebruiken bij het creëren van een omheining. De betreffende eindpaal, tussenpaal en horizontale ligger vindt u in de verwante producten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zelfbouw Hoekpaal Normande Weidehek Zelfbouw Hoekpaal 14 cm dik voor 2 Liggers Lengte 200 cm Groen keteldruk Geïmpregneerd   |   Ronde paal met 2 gaten
€ 27,95 per stuk incl. btw