Terrastegel Noviton BetonArt Blue 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX2000656   |   10 jaar garantie op deze tegels!   |   Met afstandhouders

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 49,93 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Noviton BetonArt Blue 60 x 60 x 4 cm

  • Extra grote tegel voor een optisch groter terras
  • Geïntegreerde afstandhouders
  • Kleurondersteunend door UV coating
  • Vuilwerend
  • Machinaal aftrillen niet mogelijk

Terrastegel Noviton BetonArt Blue 60 x 60 x 4 cm

Deze Noviton BetonArt Blue 60x60x4 cm van Excluton is dankzij de speciale UV coating kleurondersteunend en vuilwerend. Deze beschermlaag zorgt er voor dat de kleur lang blijft behouden en vuil geen kans krijgt om zich te hechten aan de terrastegel. U kiest voor onderhoudsvriendelijke terrastegels. En wist u dat u de Noviton BetonArt Blue betontegels zelfs geschikt zijn voor het dakterras? De tegels voor buiten van Excluton zijn namelijk relatief licht en daardoor geschikt voor daktuinen en dakterrassen. Een veelzijdige tegel met een te gekke kleur waar u jaren plezier van heeft.

Aanleggen terras

Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten als u uw nieuwe terras gaat aanleggen met Excluton Noviton BetonArt Blue. We raden u aan om om minimaal 20 cm uit te graven voor uw terras en 30 cm voor uw oprit. Als fundering voor uw duurzame terras brengt u Fundyking aan. Tril de Fundyking aan met een daarvoor geschikte trilmachine. De bovenste 3 cm trilt u niet aan, maar harkt u aan. U voegt het geheel in met voegmiddel Plus.

Voor meer informatie over het aanleggen van een terras kunt u terecht op onze pagina voor klustips of bekijk eens onze Gadero TV afleveringen.

Betontegels kopen

Koop nu de te gekke Noviton BetonArt Blue 60x60 bij uw Excluton dealer Gadero. Vergeet niet om uw toebehoren zoals Fundyking, opsluitbanden en voegmiddel Plus te bestellen. 

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Excluton Noviton BetonArt Blue 60x60x4cm Terrastegel Excluton Noviton BetonArt Blue 60 x 60 x 4 cm   |   10 jaar garantie op deze tegels!   |   Met afstandhouders
€ 49,93 Per m2 incl. btw