Logo Gadero
service

UITLOPEND Terrastegel Noviton BetonArt Carpet 60 x 60 x 4 cm

Productnummer
EX2000657
10 jaar garantie op deze tegels!
Met afstandhouders
grand_opening_breukelen_steen
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Kleurmix
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Type tegel
Betontegel

UITLOPEND Terrastegel Noviton BetonArt Carpet 60 x 60 x 4 cm

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige GeoProArte serie het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

Op zoek naar tegels voor uw tuin? De Noviton BetonArt Carpet 60x60x4 cm van Excluton is een goede keuze. Deze tegels met facet zijn door Excluton geproduceerd met een UV coating. De UV coating zorgt er voor dat de kleur van uw tegels behouden blijft. Daarnaast zorgt de beschermlaag er ook voor dat vuil niet hecht aan deze 60x60 terrastegels. De Noviton BetonArt Carpet is vorstbestendig en gemakkelijk in onderhoud dankzij de coating. Dit alles zorgt er voor dat wij samen met Excluton 10 jaar garantie geven op deze te gekke terrastegels.

Hoe leg in betontegels?

Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten als u uw nieuwe terras gaat aanleggen. We raden u aan om om minimaal 20 cm uit te graven voor uw terras. Als fundering voor uw duurzame terras brengt u Fundyking aan. Tril de Fundyking aan met een daarvoor geschikte trilmachine. De bovenste 3 cm trilt u niet aan, maar harkt u aan. De geintergreerde afstandhouders zorgen er voor dat u gelijke voegen heeft. U voegt het geheel in met voegmiddel Plus. Voor meer informatie over het aanleggen van uw terras hebben wij klustips en klusvideo's voor u klaar staan.

Betontegels kopen

Koop nu deze tegels voor buiten via uw Excluton dealer Gadero. Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen. Vergeet u niet uw toebehoren zoals opsluitbanden en watergoten te bestellen?

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.