Terrastegel Noviton Ibiza 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

Productnummer: EX2000661   |   Met afstandhouders en facet

€ 51,29 Per stuk incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Noviton Ibiza 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudig te leggen in zandbed
  • Kleurondersteunend door UV coating
  • Krasvast
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Terrastegel Noviton Ibiza 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

Zoekt u nieuwe tegels voor buiten? De Noviton Ibiza 60x60x4 cm van Excluton is voorzien van een speciale UV coating. Deze beschermlaag zorgt er voor dat de kleur lang blijft behouden en vuil geen kans krijgt om zich te hechten aan de Noviton Ibiza 60x60 terrastegel. U kiest voor een onderhoudsvriendelijk terras. Deze fraaie tegels voor buiten zijn ook geschikt voor een dakterras of daktuin. De terrastegels van Excluton zijn namelijk relatief licht in gewicht.

Erg fijn aan deze gecoate terrastegels is dat er extra aandacht is besteed aan het voetcomfort. De tegels voor buiten zijn namelijk extra stroef gemaakt, zodat de tegels niet glad zijn in de winter en zomer. In de zomer heeft u tegels die niet warm worden.

Terrastegels leggen

We raden u aan om deze Excluton Noviton Ibiza terrastegels te leggen op een bed van Fundyking. Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20 cm af te graven. Dit vult u met Fundyking. U trilt ongeveer 17 cm machinaal af. De toplaag van 3 cm harkt u aan. Om uw tegels te voegen raden wij voegmiddel Plus aan. Voor meer tips over het aanleggen van uw terras hebben wij klustips en klusvideo's samengesteld.

Betontegels kopen

Koop nu de Noviton Ibiza 60x60 terrastegels via uw Excluton dealer Gadero. Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen in Nederland, Vlaanderen en het Duitse Roergebied. Vergeet u niet uw toebehoren zoals opsluitbanden en watergoten te bestellen?

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

vraag : wij denken erover om ons balkon te voorzien van deze tegel. MAAR ik mag niets op het betonbalkon lijmen. Hoe kan ik deze leggen of is dat niet mogelijk op een balkon , of is het misschien ook te zwaar ???????????

Geen enkel probleem. U kunt gebruik maken van terrasdragers. De tegels wegen wel 30 kilo per stuk. U zou kunnen uitzoeken hoeveel uw balkon mag dragen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Excluton Noviton Ibiza 60x60x4 Terrastegel Noviton Ibiza 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair   |   Met afstandhouders en facet Op voorraad
€ 51,29 Per stuk incl. BTW