UITLOPEND Terrastegel Noviton Ibiza 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

Productnummer: EX2000661   |   GAAT UIT ASSORTIMENT, GEOPROARTE IS HET ALTERNATIEF !

Uitlopend - OP=OP! Levertijd 1-7 werkdagen

€ 40,17 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van UITLOPEND Terrastegel Noviton Ibiza 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

UITLOPEND Terrastegel Noviton Ibiza 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige GeoProArte serie het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

 

 

 

Zoekt u nieuwe tegels voor buiten? De Noviton Ibiza 60x60x4 cm van Excluton is voorzien van een speciale UV coating. Deze beschermlaag zorgt er voor dat de kleur lang blijft behouden en vuil geen kans krijgt om zich te hechten aan de Noviton Ibiza 60x60 terrastegel. U kiest voor een onderhoudsvriendelijk terras. Deze fraaie tegels voor buiten zijn ook geschikt voor een dakterras of daktuin. De terrastegels van Excluton zijn namelijk relatief licht in gewicht.

Erg fijn aan deze gecoate terrastegels is dat er extra aandacht is besteed aan het voetcomfort. De tegels voor buiten zijn namelijk extra stroef gemaakt, zodat de tegels niet glad zijn in de winter en zomer. In de zomer heeft u tegels die niet warm worden.

Terrastegels leggen

We raden u aan om deze Excluton Noviton Ibiza terrastegels te leggen op een bed van Fundyking. Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20 cm af te graven. Dit vult u met Fundyking. U trilt ongeveer 17 cm machinaal af. De toplaag van 3 cm harkt u aan. Om uw tegels te voegen raden wij voegmiddel Plus aan. Voor meer tips over het aanleggen van uw terras hebben wij klustips en klusvideo's samengesteld.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Betontegels kopen

Koop nu de Noviton Ibiza 60x60 terrastegels via uw Excluton dealer Gadero. Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen in Nederland, Vlaanderen en het Duitse Roergebied. Vergeet u niet uw toebehoren zoals opsluitbanden en watergoten te bestellen?

Allerbeste Printtegels op de markt

Zoekt u de allerbeste Printtegels op de markt? Bekijk de GeoProArte tegels van MBI. De GeoProArte tegels zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken dezelfde kwaliteiten hebben als keramiek. Daarom hebben de tegels van GeoProArte de beste en de meest realitstische Prints van alle printtegels.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

vraag : wij denken erover om ons balkon te voorzien van deze tegel. MAAR ik mag niets op het betonbalkon lijmen. Hoe kan ik deze leggen of is dat niet mogelijk op een balkon , of is het misschien ook te zwaar ???????????

Geen enkel probleem. U kunt gebruik maken van terrasdragers. De tegels wegen wel 30 kilo per stuk. U zou kunnen uitzoeken hoeveel uw balkon mag dragen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Noviton Ibiza met coating UITLOPEND Terrastegel Noviton Ibiza 60 x 60 x 4 cm met coating - Populair   |   GAAT UIT ASSORTIMENT, GEOPROARTE IS HET ALTERNATIEF ! Op voorraad
€ 40,17 Per m2 incl. BTW