Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Ibiza 60x60x4 cm Excluton

Productnummer
EX2000661
Combineer met Ibiza Corner en Ibiza Border
noviton_ibiza_excluton
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

 • Gecoat, dus weinig onderhoud

 • Combineer met Ibiza border en corner!

 • Warme sfeer

 • Ideaal voor een unieke tuin

 • Alleen geschikt voor terras en looppad

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Kleurmix
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Geschikt voor oprit
Nee
Behandeling
Gecoat
Tegelmaat
60x60 cm
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Ibiza 60x60x4 cm Excluton

Zoekt u naar terrastegels die weinig onderhoud vereisen en die jarenlang meegaan? Bekijk dan de Kingstones Ibiza 60x60x4cm van het A-merk Excluton. Door de Excellent Coating blijven deze tegels langer schoon en gaan ze jarenlang mee. De mooie roestbruine kleur gaat goed samen met andere aardekleuren in de landelijke en de klassieke tuin, maar ook in bijvoorbeeld de cottage tuin en de Mediterrane tuin. Bestel ze vandaag nog en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Tegels met coating

De terrastegels van Kingstones zijn voorzien van een hoogwaardige coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw tegels beschermd zijn tegen invloeden van vuil en vocht. Groene aanslag en algen hebben amper kans om uw stenen te bevuilen. U hoeft uw tegels dus niet meer hardnekkig te boenen en ze zullen nog jaren meegaan. Gebruik daarnaast een goed voegmiddel om onkruid tussen de tegels te voorkomen.

Terrastegels aanleggen

Zelf terrastegels aanleggen is een fluitje van een cent met onze klustips! Hieronder vindt u een eenvoudige uitleg over het proces en de benodigde toebehoren. Liever een uitgebreide uitleg? Lees dan onze klustip Terrastegels leggen:

 1. U begint met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Indien u meer stevigheid nodig heeft raden wij aan een laag gebroken puin van 20-35 cm aan te leggen onder het zandbed. Zorgt voor 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden.

 2. Bedenkt u ook op welke manier u uw waterhuishouding gaat reguleren. Weet u niet welke vorm van afwatering bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed af met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Egaliseer het zandbed met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de terrastegels voorzichtig in het zandbed en klop aan met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden in de overgebleven ruimte ruimte rondom. Doe dit 2 cm onder de tegels. Door een kleine inzakking zullen ze op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Voeg het terras of looppad met een goed voegmiddel. Wij raden u aan de gebruiksaanwijzing goed door te lezen voor u gaat beginnen met voegen. Zo geniet u van het beste resultaat.

Bent u net als wij enthousiast over de kwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet de tegel die u zocht? Neem dan eens een kijkje in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Hier vindt u alle formaten en kleuren uit deze lijn. Bent u toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook eens onze GeoProArte tegels en onze keramische tegels.