Terrastegel Noviton Ibiza Border 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX2000663   |   Rand tegel van de Noviton Ibiza

Voor- en nadelen van Terrastegel Noviton Ibiza Border 60 x 60 x 4 cm

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk te hanteren door laag gewicht
  • Kleurondersteunend door UV coating
  • Extra voetcomfort
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Terrastegel Noviton Ibiza Border 60 x 60 x 4 cm

Excluton heeft de Noviton Ibiza Border 60x60x4 cm tegels voor buiten voorzien van een speciale beschermlaag. De UV coating zorgt er voor dat uw terras kleurbehoudend blijft en vuil, mos en algen niet hechten aan de terrastegels. Naast de beschermlaag is deze tegel voor buiten ook extra stroef gemaakt. Dit zorgt er voor dat deze terrastegels niet snel glad zijn in de zomer en winter. Daarnaast heeft u tegels die niet warm worden aan uw voeten.

Deze 60x60 terrastegels zijn ook geschikt voor de aanleg van een dakterras en daktuin. De Noviton Ibiza Border is vrij licht qua gewicht waardoor de tegels voor verschillende manier van wonen geschikt is. Voor een oprit zijn deze tegels niet dik genoeg. Hiervoor raden wij u aan om te kiezen voor tegels van 6 cm dikte.

Terrastegels leggen

We raden u aan om deze tegels met beschermlaag te leggen op een bed van Fundyking. Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20 cm af te graven. Dit vult u met Fundyking. U trilt ongeveer 17 cm machinaal af. De toplaag van 3 cm harkt u aan. Om uw tegels te voegen raden wij voegmiddel Plus aan. Voor meer tips over het aanleggen van uw terras hebben wij klustips en klusvideo's samengesteld.

Betontegels kopen

Koop nu deze tegels voor buiten via uw Excluton dealer Gadero. Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen. Vergeet u niet uw toebehoren zoals opsluitbanden en watergoten te bestellen?

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rand tegel Noviton Ibiza Excluton Noviton Ibiza Border 60x60x4 Terrastegel Noviton Ibiza Border 60 x 60 x 4 cm   |   Rand tegel van de Noviton Ibiza Op voorraad
€ 14,37 Per stuk incl. BTW