UITLOPEND Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

Productnummer: EX2000652   |   Met afstandhouders en facet

€ 40,17 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van UITLOPEND Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte
  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

UITLOPEND Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige GeoProArte serie het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

 

 

 

U zoekt een hoogwaardige, gecoate betontegel voor uw terras? De Excluton Noviton Lotus 60x60x4 cm is vuilwerend en vorstbestendig. Deze Excluton gecoate terrastegels voor buiten zijn erg onderhoudsvriendelijk en aantrekkelijk qua prijs. U kunt dus meer tijd besteden aan het genieten van uw tuin en minder aan het schoonmaken van het terras. De betonnen Noviton Lotus 60x60 terrastegels van Excluton zijn relatief licht in gewicht waardoor u ze ook prima kunt gebruiken voor een dakterras of daktuin. En wist u dat deze behandelde betontegels stroef zijn waardoor ze niet snel glad worden? 

Print tegel voor buiten

De Excluton Lotus 60x60x4cm heeft een minimalistisch en stijlvol design waar u prachtige patronen mee kunt creëren. Naast de Noviton Lotus bieden wij ook de Noviton Lotus Base aan. Deze effen antraciete tegel is ontwikkeld om in combinatie met de Noviton Lotus stijlvolle ontwerpen te realiseren. Met deze terrastegels heeft u dus een echte eyecatcher in uw tuin.  

Onderhoudsvriendelijke betontegel

Door de speciale coating die is aangebracht worden deze tegels beschermd tegen vuil en vocht. Uw tuintegels worden beter beschermd tegen mossen en algen en zijn ook vorstbestendig. Daarbij zorgt de UV coating er ook voor dat uw terras langer zijn kleur behoudt. Op deze uitblinkers van Excluton ontvangt u nu ook 10 jaar garantie!

Terrastegels leggen

Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20cm af te graven en vullen met zand. Eventueel kunt u hier Fundyking aan toevoegen voor extra stabiliteit. Circa 17cm trilt u af met een trilplaat en de toplaag van 3cm harkt u aan. Vervolgens kunt u de tegels en de betonbanden aanleggen. Om uw tegels te voegen raden wij voegmiddel Plus aan. Voor meer tips over het aanleggen van uw terras hebben wij klustips en klusvideo's samengesteld. 

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Excluton gecoate Betontegels kopen

Koop nu deze tegels voor buiten via uw Excluton dealer Gadero. Wij leveren uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen in Nederland, België en Duitsland. Vergeet u niet uw toebehoren zoals opsluitbanden en watergoten mee te bestellen?

Allerbeste Printtegels op de markt

Zoekt u de allerbeste Printtegels op de markt? Bekijk de GeoProArte tegels van MBI. De GeoProArte tegels zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken dezelfde kwaliteiten hebben als keramiek. Daarom hebben de tegels van GeoProArte de beste en de meest realitstische Prints van alle printtegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 UITLOPEND Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair   |   Met afstandhouders en facet Op voorraad
€ 40,17 Per m2 incl. BTW