Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

Productnummer: EX2000652   |   Met afstandhouders en facet

€ 51,29 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk te hanteren door laag gewicht
  • Kleurondersteunend door UV coating
  • Perfect te combineren met de Lotus Base
  • Niet aftrillen

Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair

U zoekt een hoogwaardige, gecoate betontegel voor uw terras? De Excluton Noviton Lotus 60x60x4 cm is vuilwerend en vorstbestendig. Deze Excluton gecoate terrastegels voor buiten zijn erg onderhoudsvriendelijk en aantrekkelijk qua prijs. Dit komt door de speciale coating die is aangebracht. De UV coating zorgt er ook voor dat uw terras kleurbehoudend is. U kunt dus meer tijd besteden aan het genieten van uw tuin en minder aan het schoonmaken van het terras. De betonnen Noviton Lotus 60x60 terrastegels van Excluton zijn relatief licht in gewicht waardoor u ze ook prima kunt gebruiken voor een dakterras of daktuin. En wist u dat deze behandelde betontegels stroef zijn waardoor ze niet snel glad zijn?

Terrastegels leggen

Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20 cm af te graven. Dit vult u met Fundyking. U trilt ongeveer 17 cm machinaal af. De toplaag van 3 cm harkt u aan. Om uw tegels te voegen raden wij voegmiddel Plus aan. Voor meer tips over het aanleggen van uw terras hebben wij klustips en klusvideo's samengesteld.

Excluton gecoate Betontegels kopen

Koop nu deze tegels voor buiten via uw Excluton dealer Gadero. Wij leveren uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen. Wij bezorgen in Nederland en Vlaanderen. Vergeet u niet uw toebehoren zoals opsluitbanden en watergoten te bestellen?

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
10 jaar garantie Excluton Noviton Lotus 60x60x4 Terrastegel Noviton Lotus 60 x 60 x 4 cm Excluton - Populair   |   Met afstandhouders en facet
€ 51,29 Per m2 incl. BTW