Terrastegel Excluton Noviton Mount Aino 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX2000631   |   10 jaar garantie op deze tegels!

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Excluton Noviton Mount Aino 60 x 60 x 4 cm

  • Kleurbehoudend dankzij UV coating
  • Dankzij gewicht ook geschikt voor dakterras
  • Extra voetcomfort
  • Met facet en geïntegreerde afstandhouders
  • Per 7 stuks te bestellen

Terrastegel Excluton Noviton Mount Aino 60 x 60 x 4 cm

Deze Noviton Castello Aino betontegel 60x60 is vorstbestendig en zijn vuilbestendig. U kiest voor onderhoudsvriendelijke terrastegels. Deze tegels voor buiten zijn ook geschikt voor een daktuin en dakterras. De tuintegels van Excluton zijn namelijk relatief licht in gewicht. Kortom; moderne terrastegels tegen een goede prijs!

Hoe leg in betontegels?

Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten als u uw nieuwe terras gaat aanleggen met Excluton Noviton Castello Aino 100x100. We raden u aan om om minimaal 20 cm uit te graven voor uw terras en 30 cm voor uw oprit. Als fundering voor uw duurzame terras brengt u Fundyking aan. Tril de Fundyking aan met een daarvoor geschikte trilmachine. De bovenste 3 cm trilt u niet aan, maar harkt u aan. Het is handig om afstandhouders te gebruiken, zodat uw voegen gelijk zijn. U voegt het geheel in met voegmiddel. Via Gadero TV of onze handige klustips leggen we het u verder uit.

Terrastegels online kopen 

Bestel nu uw nieuwe terrastegels bij uw Excluton dealer Gadero. Wij bezorgen uw Noviton Mount Aino  binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet om Fundyking en voegmiddel bij te bestellen? Zo kunt u direct aan de slag en bespaart u op onnodig extra bezorgkosten. 

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Excluton Noviton Mount Aino 60 x 60 x 4 cm Terrastegel Excluton Noviton Mount Aino 60 x 60 x 4 cm   |   10 jaar garantie op deze tegels! Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW