Terrastegel Excluton Noviton Mount Batur 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX2000633   |   10 jaar garantie op deze tegels!

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Excluton Noviton Mount Batur 60 x 60 x 4 cm

  • Kleurbehoudend dankzij UV coating
  • Dankzij gewicht ook geschikt voor dakterras
  • Extra voetcomfort
  • Met facet en geïntegreerde afstandhouders

Terrastegel Excluton Noviton Mount Batur 60 x 60 x 4 cm

Bent u klaar voor een nieuw terras? De Noviton Mount Batur 60x60 van Excluton is een veelzijdige terrastegel. Door het lage gewicht is zijn deze tegels voor buiten namelijk ook geschikt voor een daktuin of dakterras. Erg leuk om uw wandelpad ook aan te leggen met de Noviton Mount Batur.

Deze tegels voor buiten zijn voorzien van geïntegreerde afstandhouders. De afstandhouders zorgen er voor dat uw voegen gelijk zijn. Excluton heeft extra aandacht besteed aan comfort. De terrastegels worden niet warm in de zomer en zijn stroef gemaakt. Dit zorgt er voor dat de tegels voor buiten niet snel glad worden.

Terrastegels aanleggen

Start nu met de aanleg van terras en wandelpad. We raden u aan om om minimaal 20 cm uit te graven voor uw terras en 30 cm voor uw oprit. Als fundering voor uw duurzame terras brengt u Fundyking aan. Tril de Fundyking aan met een daarvoor geschikte trilmachine. De bovenste 3 cm trilt u niet aan, maar harkt u aan. Het is handig om afstandhouders te gebruiken, zodat uw voegen gelijk zijn. U voegt het geheel in met voegmiddel Plus.

Terrastegels online kopen

Koop uw 60x60 terrastegels bij uw Excluton dealer Gadero. Vergeet niet om uw toebehoren zoals Fundyking voor de fundering, voegmiddel Plus en opsluitbanden te bestellen. Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Excluton Noviton Mount Batur Terrastegel Excluton Noviton Mount Batur 60 x 60 x 4 cm   |   10 jaar garantie op deze tegels! Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW