Terrastegel Noviton Mount Cook 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Productnummer: EX2000632   |   10 jaar garantie op deze tegels!

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Noviton Mount Cook 60 x 60 x 4 cm - Excluton

  • Kleurbehoudend dankzij UV coating
  • Dankzij gewicht ook geschikt voor dakterras
  • Extra voetcomfort
  • Met facet en geïntegreerde afstandhouders
  • Niet machinaal aftrillen

Terrastegel Noviton Mount Cook 60 x 60 x 4 cm - Excluton

Duurzaamheid is erg belangrijk, ook in uw tuin is dit belangrijk. De Noviton Mount Cook 60x60 Excluton terrastegel is een duurzame terrastegel tegen een betaalbare prijs. Dit komt door de UV coating die is aangebracht. De beschermlaag zorgt er voor dat de kleur behouden blijft. Ook zijn ze vuilwerend waardoor u een onderhoudsvriendelijk terras heeft. U geniet jaren van deze grijze terrastegels zonder dat vervanging nodig is.

De geïntegreerde afstandhouders zorgen er voor dat u altijd perfecte voegen heeft. De grijze terrastegels worden niet warm in de zomer en zijn stroef gemaakt. Dit zorgt er voor dat de tegels voor buiten niet snel glad worden.

Hoe leg in betontegels?

Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten als u uw nieuwe terras gaat aanleggen. We raden u aan om om minimaal 20 cm uit te graven voor uw terras. Als fundering voor uw duurzame terras brengt u Fundyking aan. Tril de Fundyking aan met een daarvoor geschikte trilmachine. De bovenste 3 cm trilt u niet aan, maar harkt u aan. U voegt het geheel in met voegmiddel Plus. Lees onze uitgebreide stappenplan in onze klustips!

Terrastegels online kopen

Koop nu uw grijze 60x60 terrastegels via uw Excluton dealer Gadero. We bezorgen uw grijze terrastegels samen met uw toebehoren zoals opsluitbanden en Fundyking binnen 2 tot 7 werkdagen.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Noviton Mount Cook Terrastegel Noviton Mount Cook 60 x 60 x 4 cm - Excluton   |   10 jaar garantie op deze tegels! Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW