Terrastegel Excluton Noviton Mount Etna 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX2000630   |   10 jaar garantie op deze tegels!

€ 39,95 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Excluton Noviton Mount Etna 60 x 60 x 4 cm

  • Kleurbehoudend dankzij UV coating
  • Dankzij gewicht ook geschikt voor dakterras
  • Extra voetcomfort
  • Met facet en geïntegreerde afstandhouders

Terrastegel Excluton Noviton Mount Etna 60 x 60 x 4 cm

De Noviton Etna 60x60 grijze terrastegels van Excluton zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. De Noviton Etna 60x60 is namelijk een lichtgewicht terrastegel. Hierdoor is deze tegel voor buiten ook geschikt voor een dakterras en daktuin. Door de dikte van 4 cm raden wij het af om ze te gebruiken voor uw oprit. Het is verstandig om minimaal 6 cm dikte te gebruiken voor uw oprit. De Noviton serie is ook te verkrijgen in 6 cm dikte.

Deze tegels zijn voorzien van een facet en geïntegreerde afstandhouders. De afstandhouders zorgen er voor dat uw voegen gelijk zijn. Excluton heeft goed nagedacht over het comfort als het gaat om de Noviton Etna. De terrastegels worden niet warm in de zomer en zijn stroef gemaakt. Dit zorgt er voor dat de tegels voor buiten niet snel glad worden. 

Hoe leg ik een terras aan?

Wacht niet langer en ga aan de slag met het aanleggen van uw terras, dakterras of oprit. We hebben handige klustips voor u samengesteld, zodat u direct aan de slag kunt gaan. Bent u meer van de klusvideo’s? Ook die staan voor u klaar via Gadero TV.

Terrastegels kopen

Koop uw grootformaat tegels bij uw Excluton dealer Gadero. Vergeet niet om uw toebehoren zoals Fundyking voor de fundering, voegmiddel Plus en watergoten te bestellen. Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Is de tegel Terrastegel Excluton Noviton Mount Etna 60 x 60 x 4 cm een kras vaste tegel? Geschrikt voor in de tuin met kinderen?

Dit is een krasvaste tegel, het is tevens geschikt voor een tuin met kinderen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Excluton Noviton Etna 60x60x4 cm terrastegels Terrastegel Excluton Noviton Mount Etna 60 x 60 x 4 cm   |   10 jaar garantie op deze tegels! Op voorraad
€ 39,95 per m2 incl. BTW