Tuinhuis Oburg 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: KA23542   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief vast raam met kunstglas (76,8 x 43,7 cm)

€ 1.934,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.934,95 Standaardproduct Tuinhuis Oburg 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Oburg 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

  • Met 1 vast raam (76,8 x 43,7 cm)
  • Modern Design met plat dak
  • Enkele Deur met 3 lichtpanelen (kunstglas)
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
  • Exclusief Dakbedekking (Zelfklevende Dakfolie meebestellen aanbevolen)

Tuinhuis Oburg 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Op zoek naar een moderne houten tuinhuis met plat dak van ca. 3 x 2 meter voor in uw tuin die u wilt gebruiken als bergruimte? Tuinhuis Oburg 3 is 242 cm breed, 217 cm diep en heeft een maximale hoogte (voorkant) van ca. 211 cm. De hoogte aan de achterkant van het platte dak betreft ca. 195 cm. Deze moderne tuinhuis Oburg 3 met lessenaarsdak komt uit de Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu en biedt met een inhoud van ca. 10,2 m³ vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen, tuinmachines, gereedschap of tuinmeubelen. Dit moderne tuinhuisje Oburg 3 van Karibu valt onder de ca. 3 x 2 meter blokhut modellen en is uitermate geschikt voor een kleine tuin.

Oburg 3 heeft een binnenmaat van 234 x 209 cm en de totale afmeting van het platte dak is 266 x 238 cm. Deze moderne kleine berging is uitgevoerd met een enkele vleugeldeur van 83 x 177 cm aan de voorkant, welke is voorzien van 3 lichtuitsparingen met kunstglas en een zekerheidsslot. In de zijwand bevindt zich een klein vast raam van 76.8 x 43.7 cm met onbreekbaar kunstglas. Door de enkele deur en zijraam met kunstglas heeft u in deze kleine houten schuur aan lichtinval geen gebrek.

Tuinhuis Oburg 3 Karibu - wanddikte 19 mm steek-/schroefsysteem

Woodfeeling tuinhuis Oburg 3 heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels het eenvoudig steek-/schroefsysteem van Karibu. Kortom, deze onbehandelde houten tuinberging van ca. 3 x 2 meter is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Oburg 3 (Woodfeeling Karibu)
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 242 x 217 cm
Funderingsmaat 238 x 213 cm
Nokhoogte 211 cm
Ramen 1 Vast (76,8 x 43,7 cm)
Deuren 1 Enkele Deur (139 x 175 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling 3°
Dakoppervlak (m²) 6.1 m²
Inhoud (m³) 10.2 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Dak(bedekking)

Tuinhuis Oburg 3 van Karibu beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikke dakplaten en wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Oburg 3 wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in het tuinhuis. Houten vloer in Tuinhuis Oburg 3? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit bijvoorbeeld gestort beton of tegels. Deze tuinhuis van Karibu wordt standaard geleverd met geimpregneerde grondbalken waarop u de wanden opbouwd.

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Tuinhuis Obrug 3 biedt Karibu een PVC Dakgootset. Voor deze PVC Dakgootset geldt dat deze als complete set inclusief bevestigingsmateriaal wordt geleverd. 

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging van het Duitse A-merk Karibu is circa 3 weken. Oburg 3 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Montage tuinhuis Oburg

U heeft gekozen voor deze tuinhuis Oburg van Karibu, maar heeft geen mogelijkheid deze zelf te plaatsen. Maak dan gebruik van onze montage service. Vul het aanmeldingsformulier in en u ontvangt een prijs op maat voor de montage.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Tuinhuis Oburg 3 Karibu Onbehandeld Tuinhuis Oburg 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief vast raam met kunstglas (76,8 x 43,7 cm)
€ 1.934,95 Per stuk incl. BTW