Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: KA23543   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief vast raam met kunstglas (76,8 x 43,7 cm)

€ 2.429,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.429,95 Standaardproduct Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

  • Behandeld met speciale Karibu-verfstysteem (Terragrijs)
  • Met 1 vast raam (76,8 x 43,7 cm)
  • Enkele Deur met 3 lichtpanelen (kunstglas)
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Op zoek naar een moderne kleine tuinhuis van ca. 3 x 2 meter die reeds geverfd is en gereed is voor montage en gebruik? Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs met modern plat dak van Karibu is 242 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog. De 19mm dikke wanden van deze Oburg 3 worden standaard exterieur (buitenkant) behandeld geleverd door Karibu in de kleur Terragrijs (RAL RAL 060.40.05). De gevellijsten, raam, enkel deur en hoeklijsten worden geleverd in de accentkleur Ivoorwit (RAL 1015). Deze populaire kleurencombinatie en het platte dak zorgen voor een fraai en modern karakter van deze Tuinhuis Oburg 3.

Tuinhuis Oburg 3 in Terragrijs is 242 cm breed, 217 cm diep en heeft een maximale hoogte (voorkant) van ca. 211 cm. De hoogte aan de achterkant van het platte dak betreft ca. 195 cm. Deze moderne tuinhuis Oburg 3 met lessenaarsdak komt uit de Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu. Houten berging Oburg 3 Terragrijs van Karibu met lessenaarsdak heeft een binnenmaat van 238 x 213 cm en biedt hiermee voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap of fietsen. Dit moderne behandelde tuinhuisje valt onder de ca. 3 x 2 meter blokhut modellen.

Tuinhuis Oburg 3 Karibu Terragrijs - wanddikte 19 mm steek-/schroefsysteem

Woodfeeling Tuinhuis Oburg 3 in Terragrijs heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels het eenvoudig steek-/schroefsysteem van Karibu. Kortom, deze eenzijdig behandelde houten tuinberging in Terragrijs / Ivoor wit van ca. 3 x 2 meter is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Oburg 3 Terragrijs (Woodfeeling Karibu)
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 242 x 217 cm
Funderingsmaat 238 x 213 cm
Nokhoogte 211 cm
Ramen 1 Vast (76,8 x 43,7 cm)
Deuren 1 Enkele Deur (139 x 175 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling 3°
Dakoppervlak (m²) 6.1 m²
Inhoud (m³) 10.2 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Karibu Verfsysteem

Tuinhuis Oburg 3 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Oburg 3 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen, raamkozijen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Oburg 3 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden en de binnenkant van de enkele deur te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs van Karibu beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikke dakplaten en wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Houten schuurtje Oburg 3 wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in het tuinhuis van 242 x 217 x 211 cm. Houten vloer in Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit bijvoorbeeld gestort beton of tegels. Deze tuinhuis van Karibu wordt standaard geleverd met geimpregneerde grondbalken waarop u de wanden opbouwd.

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Tuinhuis Oburg 3 in Terragrijs biedt Karibu een PVC Dakgootset. Voor deze PVC Dakgootset geldt dat deze als complete set inclusief bevestigingsmateriaal wordt geleverd. 

Levertijd

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging van het Duitse A-merk Karibu is circa 3 weken. Oburg 3 in Terragrijs en Ivoor wit wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Montage tuinhuis Oburg

U heeft gekozen voor deze tuinhuis Oburg van Karibu, maar heeft geen mogelijkheid deze zelf te plaatsen. Maak dan gebruik van onze montage service. Vul het aanmeldingsformulier in en u ontvangt een prijs op maat voor de montage.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs (exterieur) Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs Karibu Sfeer Tuinhuis Oburg 3 Terragrijs Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief vast raam met kunstglas (76,8 x 43,7 cm)
€ 2.429,95 Per stuk incl. BTW