Logo Gadero
service

Onbehandelde Eiken Houten Parket Vloeren

Op zoek naar een onbehandelde vloer? Hier vindt u alle onbehandelde Lamelparket en Visgraat parket vloeren. Wilt u dit natuurlijk ogende parket laten leggen door een proffesional? Bekijk de Gadero Legservice voor de mogelijkheden. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Deze parket vloeren zijn onbehandeld. Dit betekend dat deze vloeren bestaan uit onbehandeld hout, veelal eiken, die niet zijn geolied of een behandeling hebben ondervonde. Deze lichte lamel parket vloeren kunnen naar wens worden behandeld met een wax of olie. De onbehandelde duoplank kan tevens met een uiterst transparante olie behandeld worden waardoor er een beschermlaag op de houten vloer wordt aangebracht waarbij de kleur van het eiken parket niet veranderd. Wij als parketspeciaalzaak bieden u verschillende onbehandelde houten vloeren van bekende merken als Floer, Quick Step & Meister.

Onbehandelde Eiken Houten Parket Vloeren

De onbehandelde parket vloeren worden steeds populairder daar men graag een natuurlijke houten vloer in huis haalt. Dankzij de onbehandelde toplaag kunt u na het leggen van de vloer zelf een keuze maken voor een eventuele kleur- of transparante olie. De eiken multiplanken kunnen daarnaast ook geleverd worden met een behandeling als borstelen, verouderen, roken, fijn bezagen etc. U kunt dan een van deze behandelingen combineren met de onbehandelde kleur van de houten vloer. Kijk verder voor alle mogelijkheden op het gebied van houten vloeren.