Kerstboom versiering 39-delig zilver onbreekbare kerstballen, slingers en decoratie

Productnummer: LDS252612002 Kerstdecoratie voor kerstboom   |   Onbreekbare ballen   |   39-delig

€ 24,95 € 19,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kerstboom versiering 39-delig zilver onbreekbare kerstballen, slingers en decoratie

  • Onbreekbare kerstballen
  • Traditionele kleur
  • Inclusief ophanghaakjes
  • Exclusief kerstboom, verlichting en piek

Kerstboom versiering 39-delig zilver onbreekbare kerstballen, slingers en decoratie

Gratis levering en op werkdagen voor 16.00 uur besteld morgen in huis.

Zilveren versierpakket

Houdt u van een traditionele sfeer in uw kerstboom? Kies dan dit kant-en-klare versierpakket met onbreekbare zilveren kerstballen, slingers en onbreekbare sterren. De kerstballen en sterren zijn van kunststof en daardoor onbreekbaar, handig voor bedrijven en mensen met huisdieren of kinderen.

Volledig pakket 39-delig

In dit versierpakket zit een volledige basis-kerstversiering voor een echte, houten of kunstkerstboom. Let op, de versiering op de foto kan afwijken van de versiering die u ontvangt;

  • 30 kerstballen in de maat van 4 - 6 cm
  • 2 slingers van 270 cm
  • 6 zilveren sterren van 7,5 cm
  • 1 Doosje ophanghaakjes

Let op: de kerstverlichting kunt u desgewenst los bij te bestellen. De kerstversiering op de foto kan afwijken van het geleverde pakket. Wanneer u dit versierpakket besteld bij uw echte kerstboom, wordt het pakket meegeleverd op de door u gekozen bezorgdatum.

Kerstballen onbreekbaar zilver

Als dit versierpakket niet compleet genoeg voor u is bieden wij twee uitbreidingspakketten aan waarmee u uw kerstboom volledig versiert. De 24-delige uitbreidingsset bestaat uit nog meer mooie zilveren kerstballen, sterren en een slinger. Zo voorziet u ook grotere bomen volledig van kerstversiering. Als u op zoek bent naar bijzondere kerstversiering kiest u voor de luxe 16-delige uitbreidingsset. Hierbij krijgt u verschillende luxe zilveren kerstballen en dennenappels om in de boom te hangen. Beide sets dient u wel apart mee te bestellen. 

Gemiddeld grote kerstboom

Dit versierpakket is geschikt voor een kerstboom van gemiddelde hoogte, 150- 200 cm. Echte kerstbomen kunt u krijgen in maten van 150-175 cm en 175 - 200 cm en groter. Wanneer u het versierpakket gebruikt in een ‘kleine’ boom zal de kerstversiering dichter op elkaar zitten en in een ‘grote’ boom zal de versiering meer verspreid zijn. Beide opties zijn mooi en mogelijk, het is maar net wat u zelf het liefst heeft.

De gebruikte kerstboom op de foto is een echte groene spar van 175-200 cm. Bij een grotere boom kunt u meerdere pakketten gebruiken. Of kies twee kleuren uit en combineer deze kleuren in de boom.

1. Kerstboom plaatsen

‘Hoe versier ik de kerstboom’ Is een veelgehoorde vraag bij Gadero. Met de volgende basisstappen moet het makkelijk lukken om zelf een boom te decoreren. Begin met de kerstboom op de juiste plek te zetten. Een echte boom wordt geleverd in net, verwijder het net pas als de boom in de voet en op de juiste plek staat. Simpelweg met de reden dat de boom dan nog makkelijk te verplaatsen is.

2. Kerstverlichting en slingers

Plaats daarna de lampjes in de boom. Steek de stekker in het stopcontact voor u de lampjes in de boom hangt, zo weet u zeker dat de lampjes het doen. Tip: zet een tijdschakelaar tussen de stekkers, dan gaan de lampen vanzelf aan en uit. In een boom van 180 cm hoog gebruikt u 2 strengen van 120 lampjes. De lampjes en de slingers worden rondom in de boom gehangen, werk van onder naar boven.

3. Kerstballen

Sorteer de kerstversiering op soort en grootte van de bal. Hang de versiering in de boom, kerstballen kun je aan een lintje, touwtje of ophanghaakje ophangen. Verdeel de kerstballen zodat niet alle grote ballen aan één kant hangen.

4. Decoratie

Nadat alle kerstballen in de boom hangen plaats je de decoratie, ook deze worden met een touwtje of haakje opgehangen. Wil je eens heel wat anders? Bestel 2 versierpakketten en hang de ballen in groepjes van 3 in de boom. Bind ze bij elkaar met een draadje en hang ze daarna op.

Exclusief kerstboom, lampjes en overige decoratiematerialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerstballen onbreekbaar zilverKerstboom versiering 39-delig zilver kerstballen, kerstslingers en decoratie Kerstdecoratie voor kerstboom   |   Onbreekbare ballen   |   39-delig Ruim op voorraad
€ 24,95 € 19,95 per stuk incl. btw