Logo Gadero
service

Ondervloer Jumpax Basic Droge Egalisatie Contactgeluid Reducerend 2,8m2

Productnummer
FL4010
Snelle toepassing
Perfect egaliserend
jumpax_basic_product_1
jumpax_basic_opbouw
Per stuk

84,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
120 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Snel en makkelijk te installeren

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Perfect egaliserend

  • Contactgeluid reducerend

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
60 cm
Dikte
0,7 cm
Breedte
120 cm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Ondervloer Jumpax Basic Droge Egalisatie Contactgeluid Reducerend 2,8m2

Makkelijk en snel een egale ondergrond realiseren? Met deze Jumpax Basic duale ondervloer haal in je mum van tijd een perfect egale ondergrond waar direct op verlijmd kan worden in huis. De Jumpax Basic droge egalisatie bestaat uit een onderplaat van 3mm en een bovenplaat van 4mm. Doormiddel van interactieve lijm worden deze platen met elkaar verbonden. Jumpax Basic wordt altijd gebruikt in combinatie met een extra onderlaag.

De Jumpax Basic is makkelijk te installeren. Hierdoor is gebruik van vloeibare egalisatie materialen overbodig geworden. Daarnaast loopt u geen risico dat oude egalisatie lagen los kunnen komen en voor problemen kunnen zorgen. Jumpax dient gelegd te worden op een manier dat de bovenplaat de naden van de onderlaag overlapt. Zo krijg je een optimaal egale en stevige ondervloer.

Deze ondervloer is geschikt voor PVC stroken, vinyl, linoleum en tapijt. De Jumpax Basic kan gecombineerd worden met de Heat-Foil voor toepassingen met vloerverwarming en vloerverkoeling. Dit in cominatie met verlijmbare PVC stroken haalt het een geluidsreductie van minstens 10dB. Heeft u geen vloerverwarming en bent u op zoek naar een zeer goed isolerende ondervloer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.