Ondervloer Rigid Click PVC - Vloerverwarming 8,5 m2

Productnummer: FL4003-SPCK Dé Floer Rigid Click PVC Ondervloer voor behoudt van Floer fabrieksgarantie! Ook geschikt voor andere merken.

€ 46,75 € 42,05 Per rol van 8,5m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ondervloer Rigid Click PVC - Vloerverwarming 8,5 m2

  • Zeer hoge drukweerstand (400 kPa!)
  • Vocht bestendig
  • Lage warmteweerstand voor vloerverwarming (0,009 M2K/W)
  • Stabiliserend vermogen

Ondervloer Rigid Click PVC - Vloerverwarming 8,5 m2

De Floer Rigid Click PVC ondervloer van het merk Floer kan worden toegepast bij het zwevend leggen van verschillende merken Klik PVC, LVT & SPC vloeren in zowel recht als visgraat patroon! Deze ondervloer wordt geproduceerd met een extra hoge drukweerstand. Deze drukweerstand bedraagt maar liefst 400 kPa! Dit betekent dat deze ondervloer de benodigde stabiele basis biedt voor uw Klik PVC & Rigid Core PVC vloeren.

Gaat u een vloer van het Nederlandse vloeren merk Floer aanschaffen? Dan is het voor behoudt van uw fabrieksgarantie op uw Click PVC vloer aan te raden om uitsluitend gebruik te maken van deze ondervloer!

De Floer Rigid Klik ondervloer is bovendien ook goed geschikt voor gebruik in combinatie met uw vloerverwarming. Dankzij de ultra lage warmteweerstand van 0,009 m2 k/w. Dit betekent niet alle een stabiele ondervloer maar ook een ondervloer welke als zeer goed warmte doorlatend wordt ervaren. Daarnaast is de ondervloer voorzien van een dampremmende folie, waardoor optrekkend vocht uit de bodem wordt geweerd.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
voor Click PVC Ondervloer Floer Rigid Click PVC - Vloerverwarming & 400 kPa (drukweestand) 8,5 m2 Ondervloer Rigid Click PVC - Vloerverwarming 8,5 m2 Dé Floer Rigid Click PVC Ondervloer voor behoudt van Floer fabrieksgarantie! Ook geschikt voor andere merken. Op voorraad
€ 46,75 € 42,05 Per rol van 8,5m2 incl. BTW