Ondervloer Marathon Premium Droge Egalisatie Contactgeluid Reducerend 4,42m2

Productnummer: FL4013 Snelle verwerking   |   Zeer veelzijdig

€ 114,95 Per pak van 4,42m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ondervloer Marathon Premium Droge Egalisatie Contactgeluid Reducerend 4,42m2

  • Snelle verwerking
  • Contactgeluid reducerend
  • Perfect egaliserend
  • Zeer stabiel

Ondervloer Marathon Premium Droge Egalisatie Contactgeluid Reducerend 4,42m2

Makkelijk en snel een egale ondergrond realiseren? Met deze Marathon Premium duale ondervloer tover je in mum van tijd een perfect egale ondergrond tevoorschijn waar direct op verlijmd kan worden. De Marathon Premium droge egalisatie bestaat uit een onderplaat van 4mm en een bovenplaat van 4mm hoogwaardig MDF. Doormiddel van de interactieve lijm worden deze platen met elkaar verbonden. 

De Marathon Premium is makkelijk te installeren. Hierdoor is gebruik van vloeibare egalisatie materialen verleden tijd. Daarnaast loopt u geen risico dat oude egalisatie lagen los kunnen komen en voor problemen kunnen zorgen. Marathon Premium dient dusdanig gelegd te worden dat de bovenplaat de naden van de onderlaag overlapt. Zo krijg je een optimaal egale en stevige ondervloer. 

Het droge egalisatie systeem is geschikt voor zowel houten draagvloeren en harde steenachtige ondergronden. Het ondervloersysteem is een uitstekend geschikte ondergrond voor alle soorten klik PVC, zelfklevende PVC en tapijt tegels. In combinatie met één van deze vloeren voldoet de Marathon Premium aan de gestelde 10dB norm van de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG). 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Marathon Premium Droge Egalisatie PVC Ondervloer Marathon Premium Droge Egalisatie Contactgeluid Reducerend 4,42m2 Ondervloer Marathon Premium Droge Egalisatie Contactgeluid Reducerend 4,42m2 Snelle verwerking   |   Zeer veelzijdig Op voorraad
€ 114,95 Per pak van 4,42m2 incl. BTW