Ondervloer Platen Parket & Laminaat - Contactgeluid Isolerend 10 m2

Productnummer: FL4001 Contactgeluidsverbetering tot 19 DB   |   Drukvast tot 20 ton/m²

€ 29,95 Per pak van 10m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ondervloer Platen Parket & Laminaat - Contactgeluid Isolerend 10 m2

  • Contactgeluidsverbetering tot 19 DB
  • Geschikt voor laminaat & parket
  • Drukvast tot 20 ton/m²
  • Inclusief vochtscherm

Ondervloer Platen Parket & Laminaat - Contactgeluid Isolerend 10 m2

Op zoek naar een sterke basis voor uw parket of laminaat vloer? Deze ondervloer platen zijn getest op ons gehele vloer assortiment. De geluidsisolerende ondervloer platen van het merk Floer kunnen worden gebruikt als ondervloer bij oneffen bodemvloeren. De spaanplaten geproduceerd uit zachte houtvezels kunnen oneffenheden tot wel 3 mm makkelijk opvangen. Door de grote van de platen kunnen scheuren en naden in de bodem vloer dus worden opgevangen.

De vloerplaten hebben een contactgeluids verbeterende werking tot 19 DB. Daarnaast zijn de platen drukvast tot wel 20 ton per m2. Dit is een essentieel onderdeel bij laminaat klik-verbindingen. Heeft u een koude bodemvloer en bent u op zoek naar isolatie van deze koude vloer? Deze platen isoleren kou afkomstig van de bodemvloer. Dit maakt de vloerplaten ook goed geschikt als vloerisolatie. De ondervloer spaanplaten zijn milieuvriendelijk geproduceerd zonder schadelijke stoffen. 

De betere vloermerken als Quick Step, Meister en Floer stellen strenge eisen aan de ondervloer voor het behoud van de fabrieksgarantie op de vloer. Vooral drukbelasting is een onderdeel waar veel ondervloeren niet voldoende op scoren, in dit geval is de ondervloer te zacht. De ondervloer platen van Floer zijn hierop getest en de resultaten liggen ver boven de gestelde eisen / Europese normen.

Let op: zorg voor een stofvrije en blijvend droge bodemvloer. Is dit niet mogelijk? Plaatst u dan eerst het vochtscherm voor u begint met het plaatsen van de ondervloer platen. Het vochtscherm wordt gratis meegeleverd met de vloerplaten! Zoekt u een dunnere plaat van minder dan 7 mm? Neem dan even contact op, we kunnen ook een aantal andere variaten leveren.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Incl. Vochtscherm Ondervloer spaanplaten houtvezel groene platen inclusief vochtscherm Ondervloer Platen Parket & Laminaat - Contactgeluid Isolerend 10 m2 Contactgeluidsverbetering tot 19 DB   |   Drukvast tot 20 ton/m² Op voorraad
€ 29,95 Per pak van 10m2 incl. BTW