Ondervloeren

GRATIS BEZORGING - Bij het aanschaffen van een Parket, Laminaat of Click-PVC vloer is het belangrijk om hier een juiste ondervloer bij te kiezen. Er zijn verschillende typen ondervloeren verkrijgbaar. Onze geluidsreducerende ondervloer voor appartementen of bovenwoningen is TÜV/NSG-gecertificeerd en kan worden toegepast bij verplichte 10DB-geluidsreductie. Daarnaast zijn er ook ondervloeren voor loopgeluid reductie. Maak bij vloerverwarming of vloerverkoeling gebruik van de speciale vloerverwarming ondervloeren. Wanneer u vloerdelen verlijmt op de bodemvloer, is het gebruik van een ondervloer niet nodig!

48 uurs geleverd

Ondervloeren Parket Laminaat en Click PVC Vloeren

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC informatie

Hier vindt u alle bijpassende ondervloeren voor onze Parket, Laminaat en PVC vloeren merken; Quick-StepMeisterElephant en Floer. Gaat u deze vloerdelen zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat & het leggen van lamel parket. Hier vindt u ook instructies voor het leggen van de ondervloer! Laat u toch liever uw vloer laten leggen door 1 van onze professionele vloeren leggers? Bekijk de Vloeren Legservice

Bovenstaande ondervloeren kunnen worden toegepast in combinatie met onze parketlaminaat en PVC vloeren! Per ondervloer is aangegeven of deze geschikt is voor eiken houten vloeren, laminaat vloeren, klik-PVC vloeren of een combinatie van houten parket en laminaat. Weet u niet welke ondervloer te kiezen bij uw vloer type? Neem gerust even contact met op met onze vloeradviseurs, we helpen u graag op weg!

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode