Logo Gadero
service

Ondervloeren

GRATIS BEZORGING - Bij Parket, Laminaat of Click-PVC vloeren is het belangrijk om de juiste ondervloer te kiezen. Er zijn verschillende typen ondervloeren verkrijgbaar. Onze geluidreducerende ondervloeren voor appartementen of bovenwoningen zijn TÜV/NSG-gecertificeerd en kunnen worden toegepast bij verplichte 10DB-geluidsreductie. Daarnaast zijn er ook rubberen ondervloeren voor loopgeluid reductie in de ruimte zelf.

Maak bij vloerverwarming of vloerverkoeling gebruik van de speciale vloerverwarming ondervloeren. Wanneer u vloerdelen verlijmt op de bodemvloer, is het gebruik van een ondervloer niet nodig. Zoekt u advies over ondervloeren, bijvoorbeeld welke te gebruiken bij uw parket laminaat of PVC vloer? Bel ons gerust, onze vloer adviseurs helpen u graag verder! 

Welke ondervloer is geschikt bij laminaat vloeren?

Nederlands vloeren merk Floer heeft in deze handige video even de verschillende ondervloeren op een rij gezet. Ze vertellen u welke ondervloer u het beste kunt gebruiken bij verschillende ondergrond of toepassing. 

Hier vindt u alle bijpassende ondervloeren voor onze Parket, Laminaat en PVC vloeren merken; Quick-StepMeisterElephant en Floer. Gaat u deze vloerdelen zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat & het leggen van lamel parket. Ook voor het leggen van het Floer Visgraat Laminaat zijn leginstructies beschikbaar. Hier vindt u ook instructies voor het leggen van de ondervloer! Laat u toch liever uw vloer laten leggen door 1 van onze professionele vloeren leggers? Bekijk de Vloeren Legservice

Bovenstaande ondervloeren kunnen worden toegepast in combinatie met onze houten parketlaminaat en PVC kunststof  vloeren! Per ondervloer is aangegeven of deze geschikt is voor eiken houten vloeren, laminaat vloeren, klik-PVC vloeren of een combinatie van houten parket en laminaat. Weet u niet welke ondervloer te kiezen bij uw vloer type? Neem gerust even contact met op met onze vloeradviseurs, we helpen u graag op weg!

Heat-Foil de ondervloer voor vloerverwarming

Voor vloerverwarming gelden vaak restricties in warmteweerstand. Een ondervloer die de weerstand zeer laag houdt is de Heat-foil. Deze geperforeerde ondervloer is dan ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De Heatfoil ondervloer heeft daarnaast een 10-dB certificaat voor bovenwoningen. 

AcoustiMAX & Soundblock PU-rubber Ondervloeren

Ook de PU-rubber ondervloeren als AcoustiMax, ook wel Soundblock genoemd hebben een uitzonderlijk lage warmteweerstand vergelijkbaar aan de Heat-foil ondervloer. Daarnaast is deze ondervloer extreem geluid reducerend. De Accoustimax ondervloer heeft geen certificaat voor 10-dB geluidreductie voor bovenwoningen. Echter reduceert deze rubberen ondervloer wel meer dan 27% van het loopgeluid in de ruimte wat zorgt voor een massiever loopgeluid en is de AcoustiMAX ondervloer dus zeker interessant bij laminaat! 

Floer Geruisloos Ondervloer 10-dB Geluiddempend

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige ondervloer geschikt voor appartementen en bovenwoningen? De Floer Geruisloos is gecertificeerd voor 10-dB geluidsreductie door het TUV. Deze ondervloer is in prijs kwaliteit verhouding zeer goedkoop (zoals we van het Nederlandse vloerenmerk Floer gewend zijn). Je krijgt veel waar voor je geld daar de ondervloer voldoet aan alle strenge eisen van het EPLF. Zo is de ondervloer zeer druksterk wat hem zeer geschikt maakt voor alle klik-verbindingen en zorgt voor het behoudt van de garantie op je vloer! Ontdek de andere voordelen van deze Geluiddempende ondervloer in onderstaande video.