Gadero Klantenservice
Maken jullie artikelen ook op maat?

Wij leveren beperkt maatwerk. Wij maken onze Lariks Douglas en steigerhouten tuintafels en bijbehorende eetbanken desgewenst op maat. Ook kunnen wij alle vlonderplanken voor uw afkorten op lengte tot in de cm nauwkeurig. Hiervoor dient u onze zaagservice mee te bestellen. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u in het opmerkingenveld aangeven op welke maat de planken moeten worden gezaagd. 

Voor producten zoals tuindeuren, houten schuren en blokhutten (vaak zelf wel iets in te korten) is maatwerk leveren door Gadero niet mogelijk. Wel kunnen wij bijvoorbeeld voor Lariks Douglas overkappingen en prieëlen een offerte op maat samenstellen. Voor terrasoverkappingen op maat kunt u dit ook zelf samenstellen via onze rekentool

Diverse inrit poorthekken van Lariks Douglas en Eiken kunnen wij ook op maat maken. Bijvoorbeeld als u een oprit heeft van 3.5 of 4,20 meter breed dan maken wij 2 hekdelen op maat. 

Ook maatwerk plantenbakken kunnen wij voor u maken in steigerhout, Lariks Douglas of Ipé en Bankirai hardhout. Bekijk desgewenst ook onze doe-het-zelf tips voor plantenbakken op maat maken.

 

 

Terug naar overzicht