Oprit stenen Longstone 31,5x10,5x7cm Antraciet Kijlstra

Productnummer: KV70039   |   De ideale oprit steen   |   Met handige facetrand

€ 19,65 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Oprit stenen Longstone 31,5x10,5x7cm Antraciet Kijlstra

  • Door en door gekleurd
  • Met facetrand
  • Moderne uitstraling
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad

Oprit stenen Longstone 31,5x10,5x7cm Antraciet Kijlstra

Zoekt u stenen die geschikt zijn voor uw oprit en ook nog eens een fraai uiterlijk hebben? Dan zijn deze Longstone oprit stenen met de afmetingen 31,5x10,5x7 cm in de kleur grijs precies wat u zoekt. Deze prachtige betonklinkers zijn ontwikkeld door A - merk Kijlstra. U heeft hiermee dus gegarandeerd een goede kwaliteit stenen. De longstone stenen zijn voorzien van facetrand.

Wat is het voordeel van een facetrand?

Het is altijd mogelijk dat bestrating iets verzakt, ongeacht de kwaliteit van uw stenen of tegels. Als dat het geval is, kunnen de twee buitenste randen van de stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt er logischerwijs voor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn is te voorkomen door een facetrand, deze zorgt er immers voor dat de randen van de stenen elkaar niet meer raken.

Kortom, deze oprit stenen zijn ideaal als u langdurig een mooie oprit wilt houden.

Iets anders?

Twijfelt u nog over welke stenen of tegels het beste zijn voor uw oprit, terras of looppad? Wij bieden een enorm assortiment sierbestrating aan. Neem gerust een kijkje en u vindt ongetwijfeld de juiste bestrating voor uw tuin.

Snel geleverd

Bestel nu uw Longstone oprit stenen van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

 

 

 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Oprit stenen Longstone 31,5x10,5x7cm Antraciet Kijlstra Oprit stenen Longstone 31,5x10,5x7cm Antraciet Kijlstra   |   De ideale oprit steen   |   Met handige facetrand Op voorraad
€ 19,65 Per m2 incl. BTW