Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Nero

Productnummer: EX2070   |   Duurzame stenen voor tuin en oprit   |   Ook te gebruiken als muurelement

Tijdelijk niet leverbaar Levertijd 1-7 werkdagen

€ 35,20 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Nero

  • Ook te gebruiken als stapelblok
  • Dubbel geborsteld en geïmpregneerd
  • A-kaliteit voor oprit, terras of border
  • Tijdloze uitstraling

Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Nero

Zoekt u strakke bestrating voor uw tuin en/ of oprit? De Romano 33 x 11 x 8 cm Nero steen van Excluton is een te gekke strakke klinkers die zowel geschikt is voor uw tuin bestrating, maar ook voor uw oprit. Door zijn dikte van 8 cm kan hij namelijk zware belastingen makkelijk dragen. Door de klinkers in een bepaald verband te leggen, bijvoorbeeld een elleboogverband of visgraatverband, versterkt u uw oprit nog meer en kunt u spoorvorming voorkomen. U vindt alle informatie over legverbanden in onze blog. 

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De Romano Nero strakke klinker is dubbel geborsteld en geïmpregneerd. Door het borstelen met speciale koolstofborstels worden de poriën van de tegels afgedicht. Dit zorgt er voor dat de stenen vuil werend, mos & algen werend en vorstbestendig. U hoeft dus niet veel moeite te doen om uw bestrating schoon te houden. Daarnaast zorgt de impregneerlaag er ook voor dat de kleur langer behouden blijft. 

Bijpassend bij deze te gekke trendy strakke klinkers bieden wij ook de Romano Antico stapel stenen aan voor uw tuin. Bekijk hier het hele Romano assortiment van Excluton. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!

Ga zelf aan de slag!

Lees onze stappenplannen door om zelf met uw tuinbestrating en oprit bestrating aan de slag te gaan. Hier vindt u alle informatie over de extra toebehoren die u hiervoor nodig heeft, zoals voegmiddel, zand en drainage. Bestel vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, Duitsland en België. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Opritstenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Nero Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Nero   |   Duurzame stenen voor tuin en oprit   |   Ook te gebruiken als muurelement
€ 35,20 Per m2 incl. BTW