Logo Gadero
service

Overkapping Delft Lariks Douglas Gadero - 500 x 300 cm

Productnummer
LDS5030
Op maat pakket van fijnbezaagd Lariks Douglas
Ingekeepte 12 x 12 cm Lariks Douglas staanders
overkapping_delft_500x350cm
plattegrond_overkapping_delft_500x300cm
wandopties_overkapping_delft_500x300cm
overkapping_delft_sfeer_optie_zweeds_rabat_lariks
overkapping_delft_blanke_wanden_2
overkapping_delft_met_blanke_zweeds_rabat_2
overkapping_delft_met_zwarte_deens_rabat_2
overkapping_delft_zwarte_wanden_2
Vanaf

1.985,95

incl. BTW

Niet op voorraad

Plus- en minpunten

 • Luxe Overkapping Lariks Douglas Fijnbezaagd

 • Prefab Voorgezaagd Pakket

 • Modulair - Diverse Wandopties

 • Modern Plat Dak inclusief Compleet EPDM Pakket

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Overkapping Delft Lariks Douglas Gadero - 500 x 300 cm

Op zoek naar een luxe Overkapping ca. 5 x 3 meter van fijngezaagd Lariks Douglas die u qua wanden zelf kunt samenstellen? Deze luxe overkapping Delf van Gadero van 500 x 300 cm wordt als prefab pakket geleverd bestaande uit o.a. ingekeepte 12 x 12 cm fijnbezaagd staanders (hoek en tussenpalen) en 5 x 15 cm ringbalken van Lariks Douglas. Met deze royale overkapping van 500 x 300 cm kan u een mooie plek vinden voor elke loungeset of zithoek. De overkapping is te plaatsen als open model maar ook met de modulaire wanden, zo kan u kiezen om de zijkant(en) of achterwanden in drie verschillende typen wand bekleding. Op deze manier kan u zelf de stijl van deze overkapping Delft bepalen.

Specificaties Overkapping Delft 500 x 300 cm

Luxe Overkapping Delft Lariks Douglas van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 500 x 300 cm. De nokhoogte bedraagd ca. 271 cm (exclusief betonpoeren). De totale diepte van de overkapping, inclusief 25 cm dakoverstek (voor en achterzijde), bedraagd ca. 350 cm, de breedte bedraagd ca. 500 cm en de noghoogte is ca. 271 cm. Douglas overkapping Delft van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en fijnbezaagde massieve staanders, schoren, ringbalken, boeiboorden, mastiekribben en dakbeschot met veer en groef van fijnbezaagd Lariks Douglas.

De basiscontructie van deze fijnbezaagd Douglas Overkapping Delft bestaat uit:

 • Paal Ingekeept Lariks Douglas 12 x 12 x 250 cm - Tussenpalen

 • Paal Ingekeept Lariks Douglas 12 x 12 x 250 cm - Hoekpalen

 • Lariks Douglas Ringbalken 5 x 15 x cm Fijnbezaagd

 • Lariks Douglas Dakbalken 5 x 15 cm Fijnbezaagd

 • Lariks Douglas Schuine Schoren 5 x 15 x 70 cm Fijnbezaagd

 • Dakbeschot Veer en Groef rabat Lariks Douglas 1.8 x 19.5 cm

 • Mastiekrib Lariks Douglas Afgeschuinde balk 5 x 7 x 400 cm

 • Boeideel Lariks Douglas Plank 2.5 cm dikte 25 cm breed

Wandmodules Modulair

Luxe Overkapping Delft Lariks Douglas van Gadero bestaat uit een basis open model overkapping van ca. 500 x 300 cm, zonder dichte wanden. Deze overkapping kan naar wens optioneel (meerprijs) worden uitgebreid met een drietal wandmodules, die standaard worden geleverd inclusief compleet regelpakket met alle benodigde ijzwerwaren. Uiteraard is het mogelijk om per wand een mix te kiezen van de verschillende wandmodules. Let op! Voor de achterwand geldt voor deze 500 x 300 cm overkapping dat deze bestaat uit 2 wandmodules.

Kies uit onderstaande wandmodules voor het bekleden van de achterwand en zijwanden:

Zweeds Rabat Lariks Douglas

De authentieke Zweeds Rabat ofwel Potdekselplank van onbehandeld Lariks Douglas is een van de meest gekozen planken als wandbkleding voor een overkapping, mede dankzij haar warme kleurstelling. Voor deze Lariks Douglas zweeds rabat potdekselplank geldt dat deze fijnbezaagd zijn aan de zichtzijde, ongeschaafd, kernvrij en van A-kwaliteit zijn. De werkende breedte van deze Zweeds rabat potdeksel wandplanken is 174 mm. De dikte begint bij 10mm en loopt op naar 20 mm. De totale breedte is 195 mm. Deze plank is onbehandeld waardoor we aanraden deze nog wel te voorzien van een kleurloze beits om langer te kunnen genieten van deze prachtige plank.

Zweeds Rabat Geïmpregneerd Dubbel Zwart Gecoat

Deze fraaie en moderne zwarte Zweeds Rabat ofwel potdekselplank zorgt voor een fraaie en dichte wand. De planken worden dakpansgewijs geplaatst en hebben een optimale afwatering. De planken beschikken over een Geïmpregneerde onderlaag voor langere levensduur en zijn tevens dubbel zwart gecoat (langdurig zwart tov gedompeld). Deze luxe Zweeds rabat potdekselplanken zijn 19 mm dik en 19,5 cm breed. De werkende hoogte van deze potdekselplanken in het zwart gespoten zijn circa 18 cm.

Deens Rabat Vuren Zwart Gespoten

Op zoek naar een modern en uniek wandbekleding voor deze overkapping Delft? Deze Vuren Deens Rabat planken zijn zwart gespoten en geven een prachtig design effect in de wand van de overkapping. Deze trendy rabatdelen zijn gemaakt van zwart gespoten Vuren hout en zijn 2.2 cm dik en 14 cm breed. De planken zijn volledig geschaafd nadat ze het drogingsproces hebben doorlopen. Nadat deze planken geschaafd zijn, zijn deze planken compleet zwart gespoten. Ons advies is om het deze planken na plaatsen nog te behandelen voor langer kleurbehoud.

Dakbedekking

Het platte dak van deze luxe overkapping Delft van Gadero bestaat uit Veer en Groef rabat Lariks Douglas van 1.8 x 19.5 cm. Deze overkapping wordt standaard geleverd met hoogwaardig EPDM rubberfolie (compleet pakket inclusief lijm) en een ronde dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. EPDM dakbedekking is een zeer sterke rubber folie en erg geschikt voor platte en licht hellende daken. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kies uit een daktrimset van aluminium of trendy antraciet. Let op! De daktrimset ontvangt u exclusief schroeven.

Fundering

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte 15 x 15 x 60 cm betonpoeren in antraciet, inclusief hoogteverstelling in verzinkt of RVS. Voor het plaatsen van optionele wanden tussen de staanders adviseren wij altijd om deze rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.