Overkapping Douglas Hout 350 x 330 cm met EPDM dakbedekking

EUTR

Productnummer: DV12084   |   ACTIE!   |   Compleet met handleiding en bevestigingsmaterialen
Laten plaatsen mogelijk

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 1674,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 55,56 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Overkapping Douglas Hout 350 x 330 cm met EPDM dakbedekking

  • Met EPDM Dakbedekking
  • Met robuuste 14x14 staanders
  • Met schuine schoren
  • Exclusief daglichtmodules

Overkapping Douglas Hout 350 x 330 cm met EPDM dakbedekking

Met deze Douglas naaldhout overkapping 3x3 meter geniet u tot laat in de avond van uw tuinverblijf. De tuinveranda van 350 bij 330 meter is zeer eenvoudig zelf te bouwen en wordt geleverd met een duidelijke montage handleiding. De luxe Elephant overkapping van Douglas hout is tevens vergunningsvrij te plaatsen. Wanneer de u zelf geen handige klusser bent, is het mogelijk het tuinverblijf tegen een meerprijs, op locatie te laten plaatsen. Op aanvraag is het ook mogelijk dubbele of enkele wanden bij te leveren. De totale hoogte van deze overkapping met plat dak is 260 cm. 

Het Douglas hout is mooi en duurzaam uit Europese bossen. Het hout draagt het EUTR keurmerk, wat het een milieuverantwoorde keuze maakt. Voor de overkapping geldt een garantie van 10 jaar op het onbehandelde naaldhout.

Deze Douglas overkapping is 300 x 300 cm binnenzijde staanders gemeten. Door de uitsteek van onder ander de boeidelen is de dakmaat 350 x 330 cm. De overkapping is voorzien van EPDM dakbedekking en staat op hoogwaardige, fijnbezaagde 14 x 14 cm Douglas vierkante palen. De zichtbare randbalken van 4.5 x 19.5 cm en de boedelen van 20 cm maken de Douglas hout tuinveranda helemaal af. De dakgordingen achter de boeidelen zijn 4.5 x 14.5 cm dik. Door de ingekeepte verbindingen heeft de overkapping een stevige constructie.

Let op, tekening wijkt af van het model. Wilt u een overkapping met berging? Kies dan bij voorkeur voor ons model 500x300 cm.

Dit product val onder de categorie: Overkapping 3x3, Overkapping 4x3, Overkappingen Lariks Douglas bezaagd

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Is het mogelijk om een afvoer toe te voegen? Of zit dit al bij het product?

Het is mogelijk om een dakdoorvoer mee te bestellen. Deze wordt niet standaard bij dit product geleverd.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zeer compleet houten overkapping 300 cm Overkapping Douglas Hout 350 x 330 met EPDM Dakbedekking EUTR   |   ACTIE!   |   Compleet met handleiding en bevestigingsmaterialen
Laten plaatsen mogelijk
€ 1674,95 per stuk incl. btw