Overkapping Douglas Hout 450 x 330 cm met EPDM Dakbedekking

EUTR

Productnummer: DV12085   |   ACTIE!   |   Compleet met handleiding en bevestigingsmaterialen   |   Laten plaatsen mogelijk

Aangepaste levertijd 8 - 10 werkdagen

€ 1985,75 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 65,87 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Overkapping Douglas Hout 450 x 330 cm met EPDM Dakbedekking

  • Inclusief EPDM dakfolie
  • Met gratis bezorging
  • Inclusief schuine schoren
  • Met 16 mm dakbeschot (vellingdelen)

Overkapping Douglas Hout 450 x 330 cm met EPDM Dakbedekking

Dit is de hardloper onder de luxe houten overkapping 4x3 meter in ons assortiment. Met deze Douglas houten overkapping van 4.5 bij 3.3 meter geniet u van het buitenleven. Deze zogenaamde houten tuinveranda van 4.5 bij 3.30 meter is zeer eenvoudig zelf te monteren op 6 betonpoeren en wordt geleverd met een duidelijke montage handleiding en benodigde schroeven. Alle 6 staanders, dakbalken, dakbeschot planken, boeidelen en zelfs EPDM dakbedekking zit bij de prijs in. 

De luxe Elephant overkapping is gemaakt van kwalitatief Frans Douglas hout. Wanneer u zelf geen handige klusser bent, is het mogelijk het tuinverblijf tegen een meerprijs op locatie te laten plaatsen. Zie verwante producten, onze potdekselplanken en 5x10 cm balken om dichte wanden te maken.

De totale hoogte van deze overkapping met plat dak is 260 cm. Deze douglas houten overkapping met plat dak heeft 6 staanders van 140 x 140 mm dikte.  

Het Douglas hout is mooi en duurzaam uit Europese bossen. Het hout draagt het EUTR keurmerk, wat het een milieuverantwoorde keuze maakt. Voor de overkapping geldt een garantie van 10 jaar op het onbehandelde naaldhout.

Deze Douglas overkapping is 400 x 300 cm rondom de hoekstaanders gemeten. Door de uitsteek van onder ander de boeidelen is de dakmaat 450 x 330 cm. De overkapping is voorzien van duurzaam EPDM dakbedekking en staat op hoogwaardige, fijnbezaagde 14 x 14 cm Douglas vierkante palen. De zichtbare randbalken van 4.5 x 19.5 cm en de boeidelen van 20 cm maken de Douglas hout tuinveranda helemaal af. De dakgordingen achter de boeidelen zijn 4.5 x 14.5 cm dik. Door de ingekeepte verbindingen heeft deze houten overkapping een stevige constructie.

Bestel desgewenst een houten vloer van vlonderplanken of een stenen terras bij uw order. Houthandel Gadero is het adres voor uw complete tuinveranda's inclusief accessoires. 

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 4x3, Overkapping 5x3, Overkappingen Lariks Douglas bezaagd

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Wat zijn de maten van de staande palen? (Breedte) Wat is de maat van de boeidelen? (Breedte en dikte)

Staande palen zijn 14 cm x 14 cm en de boeidelen zijn 20cm breed. 

Beste lezer, Is het mogelijk om de staanders / twee staanders te vervangen door eiken palen? (Waarmee de overkapping beter aansluit bij het huis). Gr. Mark

Een aanpassing is altijd te doen. Echter dient u er wel rekening mee te houden dat u dit zelf dient bij te bestellen en dat de constructie niet berekend is op wijzigingen.

Hoeveel zijn de montage kosten?

Wij bezorgen bij u aan huis in heel Nederland en België, maar verzorgen de opbouw van uw overkapping niet.

Geachte heer/mevrouw. Productnr: DV12085 Ik heb een vraagje over de palen. De plaats van de hoekpalen zijn goed, maar de plaats van de middenpalen zijn die flexibel in te delen of is dat op een vaste plaats? Dit is in verband met de ramen, anders staat de paal midden voor het raam.

Het pakket is op maat gemaakt. De materialen zijn gezaagd wat het lastig maakt de opstelling anders te maken. U kunt er wel voor kiezen de middenpaal zowel aan de linker kant als aan de rechter kant te plaatsen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zeer compleet Douglas houten overkapping plat dak 4 meterOverkapping Douglas Hout 450 x 330 EUTR   |   ACTIE!   |   Compleet met handleiding en bevestigingsmaterialen   |   Laten plaatsen mogelijk
€ 1985,75 per stuk incl. btw