Overkapping Douglas Hout 635 x 330 cm

EUTR

Productnummer: DV12089   |   ACTIE!   |   Compleet met handleiding en bevestigingsmaterialen   |   /br   |   Laten plaatsen mogelijk

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 3.229,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Overkapping Douglas Hout 635 x 330 cm

Met deze Douglas houten overkapping van 6,35 bij 3,3 meter geniet u van het buiten zijn tot in de kleine uurtjes. De houten tuinveranda van 6,35 bij 3,30 meter is relatief eenvoudig zelf te bouwen op 6 betonpoeren en wordt geleverd met een duidelijke montagetekening en benodigde schroeven.

De luxe Elephant overkapping is gemaakt van kwalitatief Douglas hout. Wanneer u zelf geen handige klusser bent, is het mogelijk het tuinverblijf tegen een meerprijs, op locatie te laten plaatsen. Wilt u uw overkapping gedeeltelijk voorzien van een berging? Dat is mogelijk in het 3 meter gedeelte.

Ook kunt u zijwanden of een achterwand eenvoudig enkelzijdig of dubbelzijdig dicht maken met onze Zweeds rabat potdekselprofielen van 14,5 of 19 cm breedte. Zie verwante producten, onze potdekselplanken en 5x10 cm balken om zelf dichte wanden te maken. Plaats wanden op betonnen opsluitbanden om zo uw Lariks Douglas hout te beschermen tegen vocht. Sterk aanbevolen uw Lariks Douglas hout te beitsen 2x na installatie.

De totale hoogte van deze overkapping met plat dak is 260 cm. Deze douglas houten overkapping met plat dak heeft 6 fijnbezaagde vierkante palen van 140 x 140 mm dikte. 

Het Douglas hout is hoog van kwaliteit zoals u van A-merk Elephant kan verwachten. Bovendien duurzaam uit Europese bossen gekapt. Het hout draagt tevens het EUTR keurmerk, wat het een milieuverantwoorde keuze maakt. Voor de overkapping geldt een garantie van 10 jaar op het onbehandelde naaldhout. Wel dient u het lariks houten vrij van de grond te monteren op betonpoeren en eventuele wanden op betonbanden. 

Deze Douglas overkapping is 600 x 300 cm rondom de staanders in de hoeken gemeten. Door de uitsteek van onder ander de boeidelen is de dakmaat 635 x 330 cm. De overkapping is voorzien van duurzaam EPDM dakbedekking en staat op hoogwaardige, fijnbezaagde 14 x 14 cm Douglas vierkante palen. De zichtbare randbalken van 4.5 x 19.5 cm en de boedelen van 20 cm maken de Douglas hout tuinveranda helemaal af. De dakgordingen achter de boeidelen zijn 4.5 x 14.5 cm dik. Door de ingekeepte verbindingen heeft deze houten overkapping een stevige constructie.

Bestel desgewenst een houten vloer van vlonderplanken of een stenen terras bij uw bestelling. Houthandel Gadero is het webadres voor uw complete tuinveranda's inclusief accessoires. 

Verder kijken: overkapping 6x3 meter

Dit product valt onder de categorie: Overkappingen 6x3, Overkappingen Lariks Douglas Onbezaagd

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze verkapping ook dieper te krijgen? Bv diep maat 350?

Dit is een prefab pakket. U kunt dan uit op maatwerk, zie tabblad LARIKS en KLUSTIPS zelf overkapping bouwen voor meer info en hout.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zeer compleet overkapping 635 x 330 cm Overkapping Douglas Hout 635 x 330 cm EUTR   |   ACTIE!   |   Compleet met handleiding en bevestigingsmaterialen
Laten plaatsen mogelijk
€ 3.229,95 per stuk incl. btw