Overkapping Plat Dak Odense XL Type 3 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12146   |   Luxe Red Class Wood Overkapping met plat dak   |   Met berging

€ 6.058,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 128,75 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Dakdoorvoer
Samenstelling Sluiten
 • € 6.058,95 Standaardproduct Overkapping Plat Dak Odense XL Type 3 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Plat Dak Odense XL Type 3 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Alles reeds op maat gezaagd, snel te plaatsen
 • Inclusief EPDM Dakbedekking
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Overkapping Plat Dak Odense XL Type 3 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden

Deze luxe voorgezaagde / prefab overkapping is gemaakt van glad geschaafd en teruggedroogd Red Class hout. De Odense overkapping met plat dak van ca. 6 x 4 meter is vrij te plaatsen. De overkapping biedt ruimte voor een berging van 300 x 229 cm en een buitenruimte van ca. 328 x 229 cm.

Deze luxe overkapping van Red Class Wood hout wordt geleverd als prefab pakket. Alle onderdelen zijn op maat voorgezaagd. Hierdoor is de Odense Overkapping Platdak XL Type 3 relatief eenvoudig op te bouwen.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort”. Red Class hout heeft een vergelijkbare uitstraling als Lariks Douglas, maar heeft niet de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Omdat het kunstmatig is gedroogd, is Red Class hout vormvast. Voor meer informatie over deze populaire houtsoort kunt u terecht op onze Red Class Wood pagina. 

Specificaties Red Class Overkapping Plat Dak Odense XL Type 3

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Plat dak
 • Dakcontronstructie gordingen: 6.5 x 17.5 cm
 • Schoren: 6.5 x 14 cm
 • Dakbeschot: 1.8 x 14.5 cm
 • Boeidelen: 28 x 19.5 cm + Sierlijst 28 x 9 cm
 • Dakbedekking: Incl. EPDM Rubberfolie
 • Deur: B180xH201cm (binnenwerksemaat) B185xH205cm (buitenwerksemaat)
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen prefab buitenverblijf Odense XL type 3

Overkapping Odense XL type 3 met plat dak van geschaafd Red Class hout en berging met geïmpregneerde wanden wordt geleverd als pakket waarbij alles op maat is gezaagd. Hierdoor kunt u deze fraaie overkapping met berging snel plaatsen op de gewenste plek. Ideaal voor de handige doe-het-zelver. De diepte van de berging is 300 cm en de breedte is 229 cm. De doorgang met dubbele deuren is 185 cm breed en 205 cm hoog. De buitenruimte is ca. 229 x 328 cm en is ca. 266 cm hoog. Er is voldoende ruimte voor een tuinset. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagt 300 cm en aan de voorkant 229 cm. 

Dit zeer complete bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm geschaafde staanders en ringbalken, 6.5 x 14 cm schoren, 28 x 19.5 boeidelen + 28 x 9 cm sierlijsten rondom en 18 mm dikte veer en groef dakbeschot. De blanke wanden van de berging worden geleverd met geïmpregneerde Zweeds rabatplanken, inclusief regelwerk. In de berging wordt een dubbele deur geplaatst net 4mm enkelglas, hoogwaardig zwart RVS deurbeslag en cilinderslot.

Dakbedekking

Bij deze Odens XL type 3 overkapping wordt EPDM rubberfolie als duurzame dakbedekking geleverd. Het plafond is opgebouwd uit vellingdelen wat een luxe uiterlijk geeft. Het meegeleverde EPDM dakbedekking is een sterke rubberfolie die uitermate geschikt is voor platte en licht hellende daken. Het advies is om voor de afwerking van het EPDM dakbedekking gebruik te maken van aluminium daktrimmen. U kunt deze als extra optie (meerprijs) mee bestellen in modern antraciet of blank aluminium. Een complete daktrimset kunt u bij de extra opties mee bestellen. 

Montage tips

Deze Red Class Odense XL type 3 kunt u verder uitbreiden met dichte potdekselwanden in Red Class hout of een moderne zwarte kleur. Wij adviseren om zijwanden en achterwanden te monteren op regelwerk en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een stevige constructie en een langere levensduur. Om de vergrijzing van de Red Class palen, dak en wanden te vertragen en om de levensduur te verlengen kunt u deze behandelen met onze superdekkende beits. 

Monteer de 6 overkappingstaanders van 14 x 14 cm altijd op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Voor het bestellen van betonpoeren kijkt u bij de extra opties. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m. het goed aansluiten van de betonbanden. Maak ook een keuze uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de betonpoeren.

Als u benieuwd bent hoe u het beste de betonpoeren voor deze overkapping plaatst, stelt en uitlijnt, bekijkt u GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen. 

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3D-tekeningen. Onze rekentool is ook handig voor een terrasoverkapping op maat. Maak hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg ook dakbedekking toe.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief EPDM Dakbedekking (Duurzaam) Red Class Overkapping Odense XL Type 3 Blanke Wanden Overkapping Plat Dak Odense XL Type 3 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden   |   Luxe Red Class Wood Overkapping met plat dak   |   Met berging Op voorraad
€ 6.058,95 Per stuk incl. BTW