Filters:

  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte

Overkapping Odense

Snel en eenvoudig een Red Class overkapping bouwen? Overkapping Odense XL en XXL zijn prefab (dus op maat gezaagd) pakketten. Voor deze prefab Red Class terrasoverkappingen zijn zonder zaag snel op te bouwen. De ruime Odense XL en XXL overkappingen kunnen ook gebruikt worden als houten carport. De Odense XL en XXL worden met heldere opbouwtekeningen, ijzerwaren en dakbedekking geleverd. Fundering en vloeren zijn niet inbegrepen en dient u er apart bij te te bestellen. 

Red Class Wood Odense overkapping

De overkapping Odense XL en XXL zijn gemaakt van Red Class Wood. Deze “houtsoort” heeft de looks van Lariks Douglas hout, maar heeft niet de negatieve eigenschappen van dit hout. Een overkapping van Red Class Wood is vormvast, omdat het hout kunstmatig gedroogd is. Ook ligt de prijs van Red Class Wood lager dan die van Lariks Douglas constructiehout. 

Overkapping inclusief dakbedekking

Bij de Red Class Odense overkappingen wordt gratis EPDM dakbedekking geleverd. EPDM is een sterke rubberfolie en is geschikt voor platte en licht hellende daken. Wij raden aan om de dakbedekking af te werken met aluminium daktrimmen. Bij de Odense overkapping is een complete daktrimset tegen meerprijs mee te bestellen in modern antraciet of blank aluminium.

Opbouwen Odense overkapping

De Odense overkapping is snel op te bouwen, omdat het hout volledig is voorgezaagd. Wij adviseren om eventuele wanden van de Odense overkapping te monteren op regelwerk en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een stevige constructie en een langere levensduur. Het houtwerk kunt u behandelen met onze superdekkende beits om de levensduur te verlengen en om de vergrijzing van het hout te vertragen. 

Een goede fundering is belangrijk bij het plaatsen van een overkapping. Plaats de overkappingstaanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Om de betonbanden goed aan te sluiten met de betonpoeren, adviseren wij om rechte betonpoeren te gebruiken. Bij het bestellen van de betonpoeren maakt u keuze uit RVS hoogteverstellers en Verzinkt hoogteverstellers.

Voor uitgebreide informatie over het plaatsen van betonpoeren bekijkt u GaderoTV-aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.
 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode