Overkapping plat dak Oslo L Type 11 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12128 Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, dubbele deur en 2 uitzetramen

€ 11.588,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 11.588,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo L Type 11 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo L Type 11 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

  • Inclusief EPDM dakfolie en ronde dakdoorvoer
  • Gedroogd en kernvrij Lariks hout
  • Wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en bouwtekeningen
  • Fundering zelf mee bestellen

Overkapping plat dak Oslo L Type 11 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Deze luxe, glad geschaafde (en extra brede) Lariks Douglas overkapping van Tuindeco heeft een plat dak, handige berging met dubbele deuren en ramen en een mooie muur van potdekselplanken. Dit houten buitenverblijf is op te splitsen in een berging, voor het stallen van uw tuingereedschap en/of fietsen en een luxe overkapping waar u in de zomer op een loungeset kunt genieten van uw tuin. 

Afmetingen

Deze moderne Lariks Douglas overkapping is in totaal 930 cm breed, 380 cm diep en 272 cm hoog. Het gedeelte waar de overkapping zich bevindt is ca. 4 meter, ruim genoeg om uw complete loungeset of een mooie buitentafel onder te plaatsen. De achterzijde van dit verblijf is gesloten middels blanke wanden van potdekselplanken. Zo zit u altijd overdekt in uw tuin en uit de wind. 

De houten berging, welke afgesloten wordt met blanke wanden, heeft een breedte van ca. 4 meter breed en 3 meter diep en is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap en fietsen. Het blokhut gedeelte wordt geleverd met een dubbele deur en enkel raam, inclusief stelkozijnen. De meegeleverde uitzetramen inclusief kozijn zijn 77 cm breed en 112 cm hoog. De ramen worden onderverdeeld door roeden in 9 rechthoekige vlakken en de dubbele deur met raam is ook opgedeeld door roeden. De dubbele deur wordt geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk. 

Het buitenverblijf het een plat dak welke rust op 10 geschaafde 14.5 x 14.5 cm palen. Het dak van 16 mm dikte mes en groef vellingdelen is volledig waterdicht door het EPDM rubberfolie. Alle balken en planken zijn op maat gemaakt en voorgeboord. Overkapping Oslo L type 11 wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en bouwtekeningen. 

Dakbedekking

Het dak bestaat uit 16 mm dikte vellingdelen en is volledig waterdicht door hoogwaardig EPDM rubberfolie, wat standaard wordt meegeleverd. Overkapping Oslo L Type 11 met plat dak en blanke wanden wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoer voor een goede afwatering van hemelwater. Voor een mooie afwerking van uw EPDM dakbedekking, raden wij aan gebruik te maken van aluminium daktrimmen welke u als extra optie mee kunt bestellen. 

Fundering

Wij raden u aan om gebruik te maken van kunststof funderingsbalken omdat deze een zeer lange levensduur hebben en zorgen voor een goede afwatering. Plaats uw fundering op een waterpas ondervloer, dus een tegelvloer, betonvloer of een houten vlonder. Een andere mogelijkheid is om uw blokhut op te bouwen op 8x20mm betonbanden of als u een drassige ondergrond heeft, met piketpalen in combinatie met 4 x 20 cm Azobe constructiebalken. 

Montagetips 

Monteer uw 10 overkapping staanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties welke diverse soorten betonpoeren verkrijgbaar zijn. Wij verkopen afgeschuinde betonpoeren in antraciet of rechte modellen in wit/grijs. Kies uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt. Behandel de Lariks Douglas palen en het dak met superdekkende beits voor een lange levensduur en het tegengaan van vergrijzing. 

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool. 

Dit is een ruime overkapping geschikt voor de grotere tuinen. Is uw tuin wat kleiner of bent u benieuwd naar de andere grote Oslo overkappingen? Alle Oslo overkappingen type 1 t/m 12 kan u hier eenvoudig bekijken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 11 - Blanke Wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 11 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, dubbele deur en 2 uitzetramen Op voorraad
€ 11.588,95 Per stuk incl. BTW