Overkapping plat dak Oslo L Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12126 Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, verandahekken, dubbele deuren en uitzetraam

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-6 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 9.325,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 9.325,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo L Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo L Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

  • Alles reeds op maat gezaagd
  • Snel op te bouwen
  • Geleverd met bouwtekeningen en bevestigingsmaterialen
  • Fundering zelf mee bestellen

Overkapping plat dak Oslo L Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Bent u op zoek naar een luxe en grote terrasoverkapping van Lariks Douglas hout? Bekijk dan eens deze overkapping met plat dak Oslo L Type 8. Deze volledig gezaagde en voorgeboorde, van A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas houten overkapping is ideaal voor uw tuin. Het buitenverblijf is ca. 7 meter breed, waarbij de berging ca. 2 x 3 meter is en de overkapping ca. 4 x 3 meter met een veranda hek van 70 cm hoog. Dit buitenverblijf is handig om uw tuingereedschap op te bergen en om bijvoorbeeld een loungeset of eettafel voor buiten te plaatsen. 

Afmetingen

Dit houten buitenverblijf Oslo L type 8 met blanke wanden, verandahek en berging met dubbele deur en uitzetraam heeft een afmeting van 690 x 380 cm. De hoogte van deze moderne overkapping met plat dak is 272 cm. De voetprint van de staanders bij dit verblijf is 652 x 327 cm. De achterzijde van de overkapping is gesloten met blanke potdekselwanden. De zijkant van deze overkapping is voorzien van een extra staander, welke voor de helft bestaat uit een blanke wand en uit een modern veranda hek van 70 cm van Lariks Douglas. Hiermee zit u dus mooi uit de wind. 

Het glad geschaafde Lariks Douglas verblijf heeft een plat dak met glad geschaafde vellingdelen. De 9 staanders waar de vellingdelen op rusten zijn 14.5 x 14.5 cm. Alle houten elementen worden op maat en voorgeboord geleverd. Het buitenverblijf wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmateriaal, schuine schoren en bouwtekeningen. U dient enkel het meegeleverde verandahek zelf op maat te zagen. Voor de afwerking van uw veranda hek kunt u een afdeklat mee bestellen. 

Deze houten berging van ca. 200 x 327 cm is volledig afgesloten met blanke wanden en wordt geleverd met dubbele deur en een enkel raam. Het uitzetraam inclusief kozijn is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt door de roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Dakbedekking

Het dak van mooie 16mm dikte vellingdelen is volledig waterdicht door het hoogwaardige EPDM rubberfolie, wat wordt meegeleverd. Overkapping Oslo L type 8 van 478 x 380 x 272 cm met plat dak en zwarte wanden wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoer voor een goede afwatering van hemelwater. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Fundering

Bestel ook een vloer mee van steen, bijvoorbeeld onze populaire abbey stones of betontegels in bijvoorbeeld 50x50 of 60x60 cm grijs of zwart. U kunt natuurlijk ook een vloer van lariks douglas vlonderplanken of hardhout vlonderdelen met of zonder groeven kiezen. Tot slot bieden wij een trendy collectie wicker en houten loungesets en tuintafels van steigerhout, hardhout, staal en lariks aan. Kortom, Gadero hout is uw adres voor uw complete buitenverblijf.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool

Tips

Monteer de 9 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Dit is de Oslo L type 8 welke wij ook voeren in de maat XL of met zwarte wanden. Zo heeft u een extra groot lounge gedeelte en bergruimte. Bent u benieuwd naar de andere Oslo overkappingen in ons assortiment bekijk dan hier ons assortiment Oslo overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 8 - Blanke Wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, verandahekken, dubbele deuren en uitzetraam Op voorraad
€ 9.325,95 Per stuk incl. BTW