Overkapping plat dak Oslo XLG Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden en Vaste Glaswand

Productnummer: DE12098   |   Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met zwarte wanden, dubbele deur en uitzetraam van onbehandeld vuren

€ 11.066,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 11.066,25 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo XLG Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden en Vaste Glaswand
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo XLG Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden en Vaste Glaswand

  • Luxe overkapping met grote vaste glaswand
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • Lariks Douglas dubbele deuren en ramen mogelijk (tegen meerpijs)
  • Met extra brede zwarte potdekselplanken

Overkapping plat dak Oslo XLG Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden en Vaste Glaswand

U zoekt een luxe prefab terrasoverkapping waarin alle planken en balken al op maat zijn gezaagd en waar een heldere bouwtekening wordt meegeleverd? Deze Lariks Douglas houten overkapping met zwarte wanden en een grote vaste glaswand is een luxe toevoeging aan uw tuin. De Oslo XLG type 4 biedt u veel verschillende voordelen. Zo heeft u onder de overkapping genoeg ruimte voor een loungeset en is er in de tuinberging plaats voor al uw tuingereedschap of fietsen.

De vaste glaswand van echt glas biedt u bescherming tegen de wind, maar laat nog veel daglicht door. Deze bijna 7 meter brede overkapping is gemaakt van A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas hout. U krijgt deze kant en klare overkapping met plat dak volledig gezaagd en voorgeboord geleverd, waardoor het plaatsen voor de handige doe-het-zelver geen probleem is. Bovendien gaat het monteren veel sneller dan bij een pakket waarbij u zelf alles nog op maat moet zagen.

Verder kijken? Bekijk hier vergelijkbare modellen blokhut met overkappingen van 7x4 meter.

Afmetingen Oslo type 4 met zwarte wanden

Het houten buitenverblijf Oslo XLG type 4 met zwarte wanden heeft een afmeting van 678 x 430 x 272 cm. De overkapping van geschaafd Lariks Douglas van ca. 3 x 4 meter biedt voldoende ruimte voor een loungeset, zodat u beschut kunt genieten van uw tuin. De berging van ca. 3 x 3.5 meter biedt volop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap of fietsen. Het blokhut gedeelte is afgesloten met wanden van 19.5 cm brede zwarte potdekselplanken en is voorzien van dubbele deur en enkele uitzetraam van onbehandeld Lariks Douglas hout.

Deze luxe overkapping heeft aan de zijkant een grote vaste glaswand in plaats van een dichte wand. Het voordeel hiervan is niet alleen het chique uiterlijk, u zit ook beschut zonder dat u aan daglicht hoeft in te leveren. Deze grote glaswand is 348 cm breed en 230 cm hoog. De ramen in de wand zijn gemaakt van echt glas en worden geplaatst in een kozijn van onbehandeld Lariks Douglas. Het is mogelijk om het kozijn zwart te verven, zodat deze beter bij de rest van de zwarte wanden past. Al is het contrast tussen onbehandeld Lariks Douglas en zwart ook mooi. 

Het glad geschaafde lariks douglas verblijf heeft een plat dak van glad geschaafde vellingdelen dat rust op 6 glad geschaafde 14.5 x 14.5 cm terrasstaanders. Bij dit luxe Oslo XLG type 4 pakket worden alle houtelementen zijn op maat geleverd en voorgeboord. Het buitenverblijf wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmateriaal, schuine schoren en bouwtekeningen.

De houten berging is volledig afgesloten met zwarte wanden en wordt geleverd met dubbele deur en enkel raam van onbehandeld Lariks/Douglas hout, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde uitzetraam, inclusief kozijn is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt door de roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Dakbedekking overkapping met plat dak

Het dak van mooie 16 mm dikte vellingdelen is volledig waterdicht door het hoogwaardige EPDM rubberfolie, wat wordt meegeleverd. De overkapping Oslo XLG type 4 met plat dak wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoer, voor een goede afwatering van hemelwater. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. 

Tips voor opbouwen Oslo overkapping

Plaats de wanden op 6x20 mm betonbanden en zet de 6 staanders van Lariks Douglas op betonpoeren. Kies bij voorkeur onze rechte prefab betonpoeren, hier sluiten de opsluitbanden mooi strak op aan. Monteer met keilbouten de onderbalken van de raamwerken van de potdekselplanken op de betonbanden.  Behandel het Lariks Douglas hout met een beits voor een langere levensduur en voor langer behoud van de kleur.

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren. 

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool

Ook benieuwd naar de overkappingen zonder glaswand? Ga dan naar Oslo overkappingen voor een goed overzicht.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met luxe vaste glaswand Overkapping Oslo type 4 XLG met glaswand Overkapping plat dak Oslo XLG Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden en Vaste Glaswand   |   Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met zwarte wanden, dubbele deur en uitzetraam van onbehandeld vuren Op voorraad
€ 11.066,25 Per stuk incl. BTW