Overkapping plat dak Oslo L Type 3 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12123 Wordt geleverd met EPDM   |   Glad Geschaafd Lariks hout

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-6 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 5.120,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Luxe Glaswand Oslo - 198 x 230 cm
Samenstelling Sluiten
  • € 5.120,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo L Type 3 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo L Type 3 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

  • Alles is reeds op maat gezaagd
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Zelf fundering bij bestellen

Overkapping plat dak Oslo L Type 3 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden

Deze luxe overkapping Oslo L type 3 met plat dak is gemaakt van A-kwaliteit gedroogd en glad geschaafd Lariks Douglas hout. Deze ca. 5 x 4 meter overkapping met blanke wanden en Lariks verandahek van 70 cm hoog is ideaal om beschut te zitten in de zomer en te genieten van uw tuin. Deze overkapping met verandahek en halve wand geeft een unieke uitstraling. Hij wordt geleverd met blanke wanden, een verandahek, schuine schoren en tevens ook bevestigingsmaterialen en bouwtekening. 

Om uw overkapping helemaal compleet te maken kunt u er voor kiezen om een mooie loungeset te plaatsen of creëer een eetgelegenheid met ons aanbod tuintafels voor buiten. 

Afmetingen

Overkapping Oslo wordt geleverd als compleet bezaagd houtpakket. Dit is daarom ook een perfecte klus voor een handige doe-het-zelver. U dient enkel het meegeleverde verandahek nog op maat te zagen. De overkapping is 478 cm breed, 380 cm diep en heeft een hoogte van 272 cm. De voetprint tussen de staanders van dit moderne buitenverblijf is 440 x 327 cm. De luxe overkapping heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De vrije doorgangsmaat van de staanders van deze overkapping is 198 cm. 

Dit complete bouwpakket wordt geleverd met 7 voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schuine schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, boeidelen rondom en 16 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. U kunt eenvoudig de wanden opbouwen met de meegeleverde blanke potdekselplanken welke op maat zijn gezaagd. 

De meegeleverde potdekselplanken zijn 19.5 cm breed en blank van kleur. Aan de andere zijkant is deze overkapping voorzien van een halve muur en een 70 cm hoog verandahek met een lengte van 117 cm. Uw verandahek wordt geleverd zonder afdeklat. Wenst u deze toch bij te bestellen? Kijk dan bij bijbehorende producten. 

Dakbedekking

Het platte dak van dit buitenverblijf bestaat uit mes en groef dakrabat, waardoor het een luxere uitstraling krijgt. Deze overkapping Oslo L Type 3 wordt standaard geleverd met EPDM rubberfolie en een ronde dakdoorvoer voor een goede afwatering van uw hemelwater. EPDM dakbedekking is een zeer sterke rubber folie en erg geschikt voor platte en licht hellende daken. Voor het afwerken van de EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen. Deze zijn als extra optie mee te bestellen. 

Glaswand

U heeft ook de mogelijkheid uw overkapping Oslo nog uit te breiden met een luxe glaswand tussen de staanders. Deze glaswanden gemaakt van Lariks Douglas hout zijn ca. 54 cm dik en worden geleverd met enkel veiligheidsglas, vaste roedes, een stelkozijnen set en tochtprofielen. Deze glaswand is te plaatsen aan de voorkant tussen de staanders en heeft een afmeting van 198 x 230 cm. U heeft zelf de keuze of u deze links of rechts wilt plaatsen. 

Montagetips

Maak uw bestelling compleet door 7 betonpoeren en betonbanden van 6x20 mm dikte mee te bestellen. Zo voorkomt u dat uw Lariks hout wordt aangetast door vocht en gaat het langer mee. Kies bijvoorbeeld voor een rechte betonpoer, zodat uw betonbanden voor de wanden hier mooi op aansluiten. 

Monteer de 7 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren. 

Om uw overkapping helemaal af te maken kunt u ook nog fundering bij bestellen. Zo heeft u één geheel en een nog mooier eindresultaat. Kies bijvoorbeeld voor een luxe vlonder of een stenen vloer. Bekijk ons assortiment voor het aanbod. 

Heeft u liever een maatwerk overkapping? De klustip ‘een overkapping bouwen’ heeft een overzichtelijk stappenplan en 3D-tekeningen zodat u precies kunt zien wat er gedaan moet worden. Tevens kunt u ook gebruik maken van onze rekentool. Zo berekent u precies welke materialen u nodig heeft en kunt u uw overkapping volledig naar wens samenstellen. 

Liever een ander type Oslo overkapping? Bekijk hier alle Oslo overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 3 - Blanke Wanden Overkapping plat dak Oslo L Type 3 Lariks Douglas Geschaafd 478 x 380 x 272 cm - Blanke Wanden Wordt geleverd met EPDM   |   Glad Geschaafd Lariks hout Op voorraad
€ 5.120,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!