Overkapping Zadeldak Hamar L type 11 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12119 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

€ 12.105,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 12.105,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar L type 11 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 11 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

  • Geschaafd Douglas hout
  • Alles is reeds op maat gezaagd
  • Inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen
  • Dakbedekking zelf mee bestellen

Overkapping Zadeldak Hamar L type 11 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Bent u op zoek naar een luxe en ca. 9 meter brede overkapping met tuinberging en zadeldak van Douglas hout? Deze moderne Hamar L type 11 overkapping met een breedte van 903 cm, hoogte van 348 cm en diepte van 395 cm. Deze overkapping bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout. De moderne overkapping met berging wordt geleverd met dichte potdekselwanden. De tuinberging bestaat uit twee uitzetramen en een dubbele deur. Met deze overkapping heeft u de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven en uw tuin en kunt u uw tuingereedschap en fietsen eenvoudig stallen. 

Afmetingen

Overkapping Hamar L type 11 van ca. 9 x 4 meter is gemaakt van geschaafd Douglas hout en wordt geleverd als op maat gezaagd houtpakket. Daardoor is het eenvoudig om deze overkapping te kunnen opbouwen en is het een ideaal project voor de doe-het-zelver. 

De diepte van deze Hamar overkapping bedraagt 3.95 meter, de breedte is 9.03 meter en de hoogte is 3.48 meter. De achterwand is voorzien van blanke potdekselwanden, welke worden opgebouwd met meegeleverde potdekselplanken en regelwerk. De overkapping is ca. 4 x 3 meter en de tuinberging is ook ca. 4 x 3 meter. De overkapping heeft van zichzelf sterke verbindingen en wordt tevens geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze luxe Douglas overkapping is 865 x 327 cm. De doorgangsmaat is aan de voorkant tussen de staanders 198 cm en aan de zijkant van de overkapping is dit 298 cm. 

Het voorgezaagde houtpakket bestaat uit blanke potdekselwanden en wordt geleverd inclusief een dubbele deuren en twee uitzetramen inclusief stelkozijnen. De uitzetramen hebben een breedte van 77 cm en een hoogte van 112 cm hoog en worden door middel van roeden verdeeld in 9 vlakken. U kunt de ramen naar buiten toe opendraaien. De dubbele deur welke wordt meegeleverd met een raam opgedeeld door roeden en inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk. 

Verder bevinden zich in het bouwpakket 10 voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken en inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar L type 11 wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U kunt dit als extra optie bij bestellen en u heeft hiervoor diverse mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit verschillende dakshingles in diverse stijlen en kleuren. Of ga voor dakpanprofielplaten of Aquapan dakplaten. Deze worden als complete set geleverd! Gebruik daarbij voor de Aquapan platen wél dakleer als onderlaag. Liever iets anders? Door de stevige constructie is het ook mogelijk om uw overkapping Hamar te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als u uw zadeldak wil uitbreiden is het ook mogelijk om diverse dakgootsets bij te bestellen voor een goede afwatering van uw hemelwater. Kies bijvoorbeeld een Dakgootset PVC 100 mm breed in Antracietkleur of voor Dakgootset Verzinkt van 125 mm breed. 

Tips

Monteer de 10 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). U kunt dit kiezen bij de extra opties samen met betonpoeren naar keuze. Voor het plaatsen van de wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken om zo de betonbanden goed te laten aansluiten op de dichte wanden. U heeft de keuze uit twee verschillende hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de betonpoeren. 

Behandel voor een langere levensduur en het tegengaan van vergrijzing de Douglas palen en het dak met een superdekkende beits. 

Hamar overkapping L type 11 is ook verkrijgbaar met Zwarte Wanden. Ook een XL variant is mogelijk, als u graag een grote overkapping wil. Liever een andere Hamar overkappingen? Bekijk het hele assortiment zadeldak overkappingen hier.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke Wanden Zadeldak Hamar L overkapping Type 11 met blanke wanden Overkapping Zadeldak Hamar L type 11 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen Op voorraad
€ 12.105,95 Per stuk incl. BTW