Overkapping Zadeldak Hamar L type 8 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12117 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking bij te bestellen   |   Ook verkrijgbaar met zwarte wanden

€ 10.152,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 10.152,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar L type 8 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 8 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

  • Geschaafd Lariks Hout
  • Alles is reeds op maat gezaagd, snel op te bouwen
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Overkapping Zadeldak Hamar L type 8 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Overkapping Zadeldak Hamar L type 8

Bent u opzoek naar een geheel gesloten overkapping van ca. 7 meter breed met zadeldak? Bekijk dan deze Hamar L type 8 Douglas geschaafde overkapping met een afmeting van 690 x 395 x 348 cm. Deze luxe overkapping bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout en wordt geheel afgesloten met meegeleverde blanke potdekselwanden. De overdekte overkapping wordt geleverd met een enkele dichte deur en twee uitzetramen, beiden van Douglas hout.

Afmetingen

Douglas overkapping Hamar L type 8 wordt geleverd als compleet voorgezaagd houtpakket, het is dus erg handig voor de doe-het-zelver. Ook de enkele deur en de 2 uitzetramen worden meegeleverd. De diepte van deze luxe overkapping is 3.95 meter, de breedte maarliefst 6.90 meter en de hoogte is 3.48 meter. Deze moderne gesloten overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze Douglas overkapping met zadeldak is 652 x 327 cm. U kunt de wanden van de overkapping eenvoudig opbouwen met de meegeleverde, op maat gezaagde blanke potdekselwanden. 

De enkele deur die wordt meegeleverd voor deze tuinberging is compleet met kozijn en cilinderslot. De twee uitzetramen hiervan worden door roeden in 9 rechthoekige vlakken opgedeeld en de ramen worden naar buiten toe opengedraaid. 

Het complete Douglas pakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schuine schoren, 4.5 x 14.5 cm balken en 18 mm dikte veer en groef dakplanken. Tevens wordt ook de bouwtekening en de bevestigingsmaterialen meegeleverd. 

Dakbedekking

Het zadeldak bestaat uit 18 mm dikte geschaafde mes en groef dakrabat. Dakbedekking wordt bij deze Hamar overkapping niet standaard meegeleverd en dient u apart te bestellen als extra optie. Hier kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set wordt geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset Verzinkt van 125 mm breed. 

Tips

Voor een stevige constructie is het aangeraden om uw overkapping staanders altijd op betonpoeren te plaatsen en deze poeren aan te vullen met snelcement. Kijk bij de extra opties welke mogelijkheden er zijn voor de betonpoeren, kies bijvoorbeeld voor afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Om de gehele constructie goed aan te laten sluiten adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken, zodat deze goed aansluit op de betonbanden waarop u de dichte wanden gaat plaatsen. Kies uit een hoogteverstelling in RVS of verzinkt. 

Uw Zadeldak overkapping wordt volledig onbehandeld geleverd, houdt er daarom rekening mee dat u deze behandeld wanneer u deze heeft geplaatst. Behandel de staanders, het dak en de planken met dekkende beits om vergrijzing tegen te gaan en de levensduur te verlengen.

Heeft u liever een overkapping zonder bergingsruimte? Of liever een grotere bergingsruimte? Bekijk ons assortiment zadeldak overkappingen!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Zadeldak Hamar type 8 met blanke wanden Overkapping Zadeldak Hamar L type 8 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking bij te bestellen   |   Ook verkrijgbaar met zwarte wanden Op voorraad
€ 10.152,95 Per stuk incl. BTW