Overkapping Zadeldak Hamar L type 9 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm

Productnummer: DE112067 Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Ruim op voorraad Ca. 10 werkdagen

€ 4908,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 162,83 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Beton
Beton
Betonpoeren
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
SamenstellingSluiten
  • € 4908,95StandaardproductOverkapping Zadeldak Hamar L type 9 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 9 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Overkapping Zadeldak Hamar L type 9 Lariks Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm

Op zoek naar een luxe en ca. 9 meter brede overkapping met zadeldak van Lariks Douglas? Deze trendy Hamar L type 9 Lariks / Douglas overkapping van 903 x 395 x 348 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne en extra brede Lariks Douglas basis overkapping is perfect wanneer u tijdens de zomer heerlijk wilt genieten van het buitenleven en van uw tuin. Door zijn brede afmeting biedt Hamar L type 9 tal van mogelijkheden en ruimte voor bijvoorbeeld een grote loungeset.

Afmetingen

Overkapping Hamar L type 9 met zadeldak van geschaafd Lariks Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, deze 9 x 4 meter Lariks overkapping waarbij alles reeds op maat is voorgezaagd is snel op te bouwen en ideaal voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 3.95 meter, de breedte is 9.9 meter en de hoogte is 3.48 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks overkapping met zadeldak is 865 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagd 298 cm en aan de voorkant en achterkant tussen de staanders is 198 cm.

Dit zeer complete Lariks Douglas bouwpakket bestaat uit 10 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van de overkapping bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar L type 9 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseert om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset PVC 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset vuurverzonken van 125mm breed. 

Tips

Monteer de 10 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet, of rechte modellen betonpoeren in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Deze basis overkapping zonder wanden hebben wij ook in de uitvoering met wanden. Daarnaast is die in vele verschillende breedte maten verkrijgbaar. Bekijk het overzicht met alle Zadeldak Hamar overkappingen.