Overkapping zadeldak Hamar XL type 11 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12121 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

€ 15.289,12 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 15.289,12 Standaardproduct Overkapping zadeldak Hamar XL type 11 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping zadeldak Hamar XL type 11 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden

  • Alles is reeds op maat gezaagd
  • Glad geschaafd Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Overkapping zadeldak Hamar XL type 11 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden

Als u op zoek bent naar een ruime overkapping met berging is deze overkapping Hamar XL type 11 een goede optie. Deze Type 11 zadeldak overkapping is een van de grootste in zijn soort met afmetingen van 1303 x 445 x 360 cm. De overkapping bestaat uit een berging gedeelte en een open gedeelte. In het open gedeelte kan u een heerlijke loungeset neerzetten, een picknickbank of iets anders natuurlijk! De berging kan gebruikt worden als fietsenschuur of als plek om uw tuingereedschap op te bergen.

Afmetingen

Overkapping Hamar XL type 11 van Douglas hout met zadeldak wordt geleverd als voor gezaagd bouwpakket. Dit betekent dat alles reeds op maat is gezaagd en daardoor snel op te bouwen. De diepte van dit buitenverblijf is 4.45 meter, de hoogte is 3.60 meter en de breedte is maar liefst 13.03 meter. Deze overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren voor extra versteviging. De voetprint van de staanders bedraagt 952 x 298 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten van de staanders is 348 cm en aan de voorkant is dit 298 cm. 

Dit complete Douglas houten bouwpakket wordt geleverd met 10 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm staanders, 4.5 x 14.5 cm balken en 18 mm dikte veer- en groef dakplanken. Ook worden bevestigingsmaterialen en een handleiding/bouwtekening meegeleverd.  

Dakbedekking

Het zadeldak van deze Hamar overkapping bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Deze overkapping wordt standaard geleverd zonder dakbedekking, dit dient u zelf nog mee te bestellen. Hiervoor heeft u verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dakshingles in verschillende kleuren en stijlen. Of ga voor verzinkt stalen Easypan dakpanprofielplaten of de lichtgewicht Aquapan dakplaten. Deze worden geleverd als complete set. Gebruik voor Aquapan platen dakleer als onderlaag. Doordat overkapping Hamar een sterke verbinding heeft is het ook mogelijk uw zadeldak te bedekken met houten- of gebruikte dakpannen.

Het is tevens mogelijk om als extra optie een dakgootset mee te bestellen. Zo heeft u een goede afwatering van uw hemelwater. Kies uit een kunststof dakgootset van 100 mm breed in antraciet kleur of ga voor een verzinkte dakgootset van 125 mm breed. 

Montagetips

Monteer de 10 overkapping staanders altijd op betonpoeren en vul de poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Kijk bij de extra opties voor de diverse soorten betonpoeren, waaronder afgeschuinde betonpoeren of rechte betonpoeren. Voor het plaatsen van wanden tussen staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken in verband met het aansluiten van de betonbanden op de dichte wanden. Kies uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Voor een langere levensduur en een vertraging van de vergrijzing kunt u de palen en het dak behandelen met superdekkende beits. 

Liever iets anders

U kunt deze houten Douglas overkapping Hamar XL type 11 naar eigen wens uitbreiden met bijvoorbeeld zwarte potdekselwanden. Overkapping Hamar van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte wanden of met een tuinbeging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan de pagina of bij Zadeldak Hamar overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping Zadeldak Hamar Type 11 XL - Blanke Wanden Overkapping zadeldak Hamar XL type 11 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen Op voorraad
€ 15.289,12 Per stuk incl. BTW