Overkapping Zadeldak Hamar XL type 12 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12122 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-6 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 16.523,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 16.523,00 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar XL type 12 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar XL type 12 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Mooi glad geschaafd Douglas hout
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Overkapping Zadeldak Hamar XL type 12 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden

Als u op zoek bent naar een ruime overkapping met berging met dubbele deur en een schuurtje met enkele deur, is deze overkapping Hamar XL type 12 een goede optie. Deze Type 12 zadeldak overkapping is een van de grootste in zijn soort met afmetingen van 1303 x 445 x 360 cm. Door de twee opbergruimtes komt u nooit ruimte tekort zo zijn ze ideaal om uw tuinbenodigdheden in te stallen of om als fietsenhok te gebruiken. Het lounge gedeelte kan u ook een eigen invulling geven wat deze overkapping erg leuk en multifunctioneel maakt. De wanden van de overkapping bestaan uit potdekselplanken die er voor zorgen dat u goed beschut zit. Deze overkapping laat u optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven.

Afmetingen

Overkapping Hamar XL type 12 van Douglas hout met zadeldak wordt geleverd als voor gezaagd bouwpakket. Dit betekent dat alles reeds op maat is gezaagd en daardoor snel op te bouwen. De diepte van dit buitenverblijf is 4.45 meter, de hoogte is 3.60 meter en de breedte is maar liefst 13.03 meter. Deze overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren voor extra versteviging. De voetprint van de staanders bedraagt 952 x 298 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten van de staanders is 348 cm en aan de voorkant is dit 298 cm. 

Dit complete Douglas houten bouwpakket wordt geleverd met 10 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm staanders, 4.5 x 14.5 cm balken en 18 mm dikte veer- en groef dakplanken. Ook worden bevestigingsmaterialen en een handleiding/bouwtekening meegeleverd.  

Dakbedekking

Het zadeldak van deze Hamar overkapping bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Deze overkapping wordt standaard geleverd zonder dakbedekking, dit dient u zelf nog mee te bestellen. Hiervoor heeft u verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dakshingles in verschillende kleuren en stijlen. Of ga voor verzinkt stalen Easypan dakpanprofielplaten of de lichtgewicht Aquapan dakplaten. Deze worden geleverd als complete set. Gebruik voor Aquapan platen dakleer als onderlaag. Doordat overkapping Hamar een sterke verbinding heeft is het ook mogelijk uw zadeldak te bedekken met houten- of gebruikte dakpannen.

Het is tevens mogelijk om als extra optie een dakgootset mee te bestellen. Zo heeft u een goede afwatering van uw hemelwater. Kies uit een kunststof dakgootset van 100 mm breed in antraciet kleur of ga voor een verzinkte dakgootset van 125 mm breed. 

Montagetips

Monteer de 10 overkapping staanders altijd op betonpoeren en vul de poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Kijk bij de extra opties voor de diverse soorten betonpoeren, waaronder afgeschuinde betonpoeren of rechte betonpoeren. Voor het plaatsen van wanden tussen staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken in verband met het aansluiten van de betonbanden op de dichte wanden. Kies uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Voor een langere levensduur en een vertraging van de vergrijzing kunt u de palen en het dak behandelen met superdekkende beits. 

Liever iets anders

U kunt deze houten Douglas overkapping Hamar XL type 12 naar eigen wens uitbreiden met bijvoorbeeld zwarte potdekselwanden. Overkapping Hamar van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte wanden of met een tuinbeging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan de pagina of bij Zadeldak Hamar overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping Zadeldak Hamar Type 12 XL - Blanke Wanden Overkapping Zadeldak Hamar XL type 12 Douglas Geschaafd 1303 x 445 x 360 cm - Blanke Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen Op voorraad
€ 16.523,00 Per stuk incl. BTW