Houten Paardenstal Duo Geïmpregneerd Interflex 750 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IFDuoG   |   Uitgevoerd met 2-delige paardenstaldeuren   |   Wanddikte 50 mm

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 12.148,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Ventilatieroosters
Dompel Geïmpregneerd (Groen) - (Levertijd 8-10 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Samenstelling Sluiten
  • € 12.148,45 Standaardproduct Houten Paardenstal Duo Geïmpregneerd Interflex 750 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Paardenstal Duo Geïmpregneerd Interflex 750 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

  • Standaard Dompel Geïmpregneerd (Groen)
  • Met 2 afsluitbare 2-delige paardenboxdeuren
  • Wanddikte 50 mm
  • Hoge wanden

Houten Paardenstal Duo Geïmpregneerd Interflex 750 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

Houten Paardenstal Duo van Interflex van ca. 7 x 4 meter voor het stallen van uw paarden of pony's wordt standaard dompel groen geïmpregneerd geleverd. Kortom, wanneer u een prefeb paardebox zoekt voor het stallen van uw paarden die reeds behandeld is, dan is deze geïmpregneerd Houten Paardenstal Duo van Interflex exact wat u zoekt. 

Paardenstal Duo van Interflex heeft een totale buitenmaat van 750 cm breed en 380 cm diep en is middels een tussenwand opgedeeld in twee aparte paardenboxen van ca. 352 x 360 cm (wandmaat). Zoals de naam Duo al doet vermoeden, biedt deze handige groen geimpregneerd houten paardenbox ruimte voor het stallen van twee paarden of pony's. Deze handige paardenbox met Asymmetrisch zadeldak (kapschuur model) kenmerkt zich door een nokhoogte van 286 cm, een wandhoogte van 266 cm aan de voorkant en 214 cm aan de achterkant. Door de hoge wanden met een wanddikte van 50 mm is de bewegingsruimte voor het uw paarden in de beide boxen optimaal. Hiermee is deze houten paardenbox met twee aparte stallen uitermate geschikt als nachtstalling of winterstalling.

Houten Paardenstal Geïmpregneerd Model Duo van Interlfex beschikt over twee hoge 2-delige paardenstaldeuren met een sparingsmaat van 120 x 208 cm die beide zowel geheel, als alleen aan de bovenzijde open en dicht kunnen. Hiermee is deze houten paardenbox Duo niet alleen geschikt voor paarden maar bijvoorbeeld ook voor andere dieren waaronder geiten of schapen. Aan de voorkant van het fraaie kaspschuur dak bevindt zich nog een kleine luifel van ca. 80 cm diep. 

Paardenstal Duo Geïmpregneerd Interflex - wanddikte 50 mm

Interflex Paardenstal Duo Geïmpregneerd van 750 x 380 cm is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van maar liefst 50 mm. Omdat de paardenbox wordt opgebouwd middels 50mm dikke blokhutprofielen, hebben de twee paardenboxen een goede isolatiewaarde maar ook zijn de hoeken volledig afgesloten en hebben uw dieren geen last van de wind. Dit luxe model paardenstal met kapschuur dak is tevens uitgevoerd met handige 2-delige paardenstaldeuren.

Type/model Paardenstal Duo Interflex Geimpregneerd 
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Buitenmaatwand 720 x 350 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes) 750 x 380 cm
Voordak (diepte) 80 cm 
Paardenstaldeur (sparingsmaat)    120 x 208 cm
Achterwandhoogte 214 cm
Voorwandhoogte 266 cm
Nokhoogte 286 cm
Oppervlakte 30,96 m2
Soort dak Asymmetrisch zadeldak (incl. Dakshingles Recht)   


Dompel Geïmpregneerd Groen 

Deze Houten Paardenbox Duo 750 x 380 cm van Interflex wordt standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Het hout van deze geïmpregneerde Paardenbox Duo van Interflex is door de impregneerbehandeling goed beschermt tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. 

Let op! Het impregneren van de paardenbox beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw paardenbox is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn paardenbox doorgaans met een transparante beits.

Dak(bedekking)

Paardenstal Duo van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het kapschuur dak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de houten paardenbox Duo van Interflex nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak kunt u tevens een PVC dakgooset van 100mm breed in de kleur bruin meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Fundering

Deze Paardenstal 750 x 380 cm Duo is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of een gestorte betonvloer. Ook kunt u de wanden van de paardenstal opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Op een betonnen ondervloer kunt u vervolgens eenvoudig ook stalmatten leggen.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw paardenstal bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van de wanden worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex voor de geimpregneerde houten paardenstal Duo is ca. 4 - 6 weken, mits uit voorraad leverbaar. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.

Vergelijkbare modellen

Op zoek naar een vergelijkbare paardenstal in de afmeting van ca. 4 x 4 meter geschikt voor een paard of een houten paardenbox met twee stallen en extra open opslaguimte van maar liefst ca. 10 x 4 meter? Bekijk dan ook Interflex paardenstallen type Solo en Trio bij de alternatieve producten hieronder aan de pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Standaard Dompel Geïmpregneerd (Groen) Paardenstal Duo Interflex Geïmpregneerd Houten Paardenstal Duo Geïmpregneerd Interflex 750 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm   |   Uitgevoerd met 2-delige paardenstaldeuren   |   Wanddikte 50 mm
€ 12.148,45 Per stuk incl. BTW